Τι ισχύει για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ Betsson ενόψει του φιλικού με την Φενέρμπαχτσε

Τι ισχύει για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ Betsson ενόψει του φιλικού με την Φενέρμπαχτσε

Χρήστος Τσάλτας 18:49 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 29.08.2024

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διάρκειας ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και τι ισχύει για τους κατόχους ενόψει του σπουδαίου φιλικού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο Olympic Hall της Φυλής.

Η ΑΕΚ Betsson ενημέρωσε ότι συνεχίζεται ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας των αγώνων της «Βασίλισσας», στο Olympic Hall της Φυλής, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

To τελευταίο διάστημα μάλιστα, υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση και από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να υπάρξουν δράσεις για την προώθηση των καρτών μέχρι και την 1η Οκτωβρίου, όταν θα λάβει χώρα και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, η πρεμιέρα στο Βasketball Champions League με την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν.

Η αναζήτηση για σέντερ στην ΑΕΚ Betsson και ο «παράγοντας» Γκρέι
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:05 - 29.08.2024

Η αναζήτηση για σέντερ στην ΑΕΚ Betsson και ο «παράγοντας» Γκρέι

Το θέμα του σέντερ βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας για την ΑΕΚ Betsson, η οποία δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ της, με την απόκτηση παίκτη στη θέση 5 να απασχολεί, την ώρα που δεν έχει... καεί οριστικά η υπόθεση ΡαϊΚουάν Γκρέι.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα ν’ αξιοποιήσουν το Εισιτήριό τους από την αναμέτρηση ΑΕΚ Βetsson– Φενερμπαχτσέ, στη θέση που έχουν επιλέξει. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας πατήστε ΕΔΩ.

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή στο Olympic Hall της Φυλής, όπου η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη Νεανική Εστία Μεγαρίδας, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, ενώ μερικές μέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 5 Σεπτεμβρίου, υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με το Λαύριο, στο ίδιο γήπεδο.

Το πρόγραμμα των φιλικών της ΑΕΚ Betsson: Πρεμιέρα κόντρα στη Μεγαρίδα, φινάλε με Περιστέρι (pic)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:36 - 29.08.2024

Το πρόγραμμα των φιλικών της ΑΕΚ Betsson: Πρεμιέρα κόντρα στη Μεγαρίδα, φινάλε με Περιστέρι (pic)

Το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η ΑΕΚ Betsson, η οποία ξεκινάει την Παρασκευή (30/08) κόντρα στη ΝΕΜ, ενώ θα κλείσει τον κύκλο με αγώνα κόντρα στο Περιστέρι στις 22/09.

Από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου η Ένωση θα βρίσκεται στο Βελιγράδι, όπου και θα δώσει 3 φιλικά προετοιμασίας, κόντρα σε FMP, Παρτίζαν και Παρί, ενώ με την επιστροφή της στη βάση θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε, στις 17 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδό της, σε ένα παιχνίδι-παρουσίαση της ομάδας της νέας σεζόν.

Ο κύκλος των φιλικών κλείνει με δύο αναμετρήσεις στο Περιστέρι, στο πλαίσιο του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», με τους κιτρινόμαυρους να αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο (21/09) και την ομώνυμη ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη (22/09).

Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας για τη νέα σεζόν:

ΑΕΚ Betsson - Ν.Ε. Μεγαρίδας (30/08)

ΑΕΚ Betsson - Λαύριο (05/09)

FMP - ΑΕΚ Betsson (10/09)

Παρτίζαν - ΑΕΚ Betsson (13/09)

Παρί - AEK Betsson (14/09)

AEK Betsson - Φενέρμπαχτσε (17/09)

Πανιώνιος - ΑΕΚ Betsson (21/09)

Περιστέρι - ΑΕΚ Betsson (22/09)

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!