Στην τελική ευθεία οι αλλαγές εντός της Sunel Arena: Γίνεται σύντομα έδρα... ΑΕΚ!

Στην τελική ευθεία οι αλλαγές εντός της Sunel Arena: Γίνεται σύντομα έδρα... ΑΕΚ!

Χρήστος Τσάλτας 18:10 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 17.09.2024

Οι εργασίες τόσο εκτός, όσο και εκτός της Sunel Arena συνεχίζονται για την ΑΕΚ Betsson, με τις αρχές Οκτωβρίου να φέρνουν εξελίξεις.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ έντονο για την ΑΕΚ Betsson σε όλα τα επίπεδα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε προαναγγείλει εξελίξεις και αλλαγές προς το καλύτερο, τόσο για τον οργανισμό, όσο και για το γήπεδο που πλέον αποτελεί το «σπίτι» της Ένωσης.

Τo Olympic Hall της Φυλής μετονομάστηκε σε Sunel Arena το απόγευμα της Τρίτης, σε μια εξέλιξη που ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας, καθώς μέσα από αυτή τη συμφωνία αναμένεται να μπουν πολλά και σημαντικά χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Την ίδια ώρα οι αλλαγές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Το πάνω διάζωμα, αλλά και οι πτυσσόμενες κερκίδες έχουν αντικατασταθεί με μαύρες εξέδρες, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στις κεντρικές θύρες.

Οι αλλαγές στις εξέδρες αναμένεται να ολοκληρωθούν αρχές Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 5 Οκτωβρίου οι μπλε κερκίδες αναμένεται να αντικατασταθούν με μαύρες, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία, χρωματικά.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση έχει τελειώσει και με το θέμα του Cube, το οποίο αναμένεται να τοποθετηθεί στο γήπεδο μέχρι τον Δεκέμβριο, παρέχοντας μια ξεχωριστή game-day experience στους φίλους της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, η Sunel Arena αναμένεται να ομορφύνει ακόμα περισσότερο προσεχώς και να θυμίζει για τα καλά έδρα... ΑΕΚ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!