Με τηλεοπτική κάλυψη το μεγάλο φιλικό της ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Φενέρ- Ποιο κανάλι θα το μεταδώσει

Με τηλεοπτική κάλυψη το μεγάλο φιλικό της ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Φενέρ- Ποιο κανάλι θα το μεταδώσει

Χρήστος Τσάλτας 19:06 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 15.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson θα παρουσιαστεί στο κοινό της το απόγευμα της Τρίτης (17/09, 19:30) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε με την αναμέτρηση αυτή να μεταδίδεται από την κρατική τηλεόραση.

Την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά δια ζώσης την ΑΕΚ Betsson που χτίζει ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει ο κόσμος της ομάδας το απόγευμα της Τρίτης. Αυτό γιατί η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε σε ένα σπουδαίο φιλικό στο Olympic Hall της Φυλής.

Το παιχνίδι αυτό θα είναι στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και στο περιθώριο του θα υπάρξουν αρκετές δράσεις, με αποκορύφωμα τις βραβεύσεις των Θωμά Μαύρου, Νίκου Μπαμπανικολού, Τάσου Μπουλμέτη και Χρήστου Παππού.

Παράλληλα ο κόσμος θα έχει για πρώτη φορά τη δυνατότητα να δει από κοντά όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ Betsson, αλλά και να παρακολουθησει ένα παιχνίδι με έντονο άρωμα Euroleague, καθώς στο κλειστό θα βρεθεί μια από τις καλύτερες και πιο πλήρες ομάδες στην Ευρώπη. Η Φενέρμπαχτσε υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου, έχοντας κάνει μια σειρά από μεγάλες μεταγραφές.

Το παιχνίδι αυτό θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, με τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την ΑΕΚ Betsson για πρώτη φορά φέτος. Το κανάλι που ία μεταδώσει την αναμέτρηση θα είναι το ΕΡΤ3.