Η ΑΕΚ Betsson τίμησε την ιστορία της: Αποθέωση για Μαύρο, Μπαμπανικολό και Μπουλμέτη

Η ΑΕΚ Betsson τίμησε την ιστορία της: Αποθέωση για Μαύρο, Μπαμπανικολό και Μπουλμέτη

Χρήστος Τσάλτας 19:31 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 17.09.2024

Εορταστικός τόνος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, καθώς η Ένωση τίμησε τους Θωμά Μαύρο, Νίκο Μπαμπανικολό και Τάσο Μπουλμέτη μέσα σε αποθέωση.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson απέναντι στην Φενέρμπαχτσε ήταν μια μεγάλη γιορτή από την πλευρά της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα, η οποία αφενός παρουσιάστηκε στον κόσμο, αφετέρου γιόρτασε με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο την συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα υπήρξαν και βραβεύσεις πριν από το τζάμπολ του αγώνα. Όπως είχε ανακοινώσει η Ένωση, οι Θωμάς Μαύρος, Νίκος Μπαμπανικολός, Τάσος Μπουλμέτης, αλλά και ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς θα βραβεύονταν από την ΚΑΕ.

Όπως και έγινε. Ειδικά στην περίπτωση του Μαύρου, άπαντες αποθέωσαν, δείγμα της αγάπης που υπάρχει ακόμα και σήμερα προς το πρόσωπο του πιο θρυλικού σκόρερ στην ιστορία της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ.

Η Ένωση με αυτή την κίνηση έδειξε πως τιμάει την ιστορία της κάθε φορά και έτσι σε αυτή την ξεχωριστή αναμέτρηση δεν μπορούσε να μην βραβεύσει ανθρώπους που άφησαν το αποτύπωμά τους στον σύλλογο, σε όλα τα επίπεδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ΑΕΚ Betsson τίμησε και τον Σκότι Ουίλμπεκιν, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να του προσφέρει μια φανέλα με τον αριθμό 3.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!