Το απαιτητικό 40λεπτο με τον Πανιώνιο και η ικανοποίηση του Σάκοτα για Χαμπ

Ντράγκαν Σάκοτα

Το απαιτητικό 40λεπτο με τον Πανιώνιο και η ικανοποίηση του Σάκοτα για Χαμπ

Χρήστος Τσάλτας 23:05 - 21.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson ξεκίνησε νικηφόρα την παρουσία της στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», σε ένα φιλικό που ο Ντράγκαν Σάκοτα έβγαλε συμπεράσματα και έμεινε ικανοποιημένος.

Το αποτέλεσμα σε τέτοιους αγώνες έχει μηδαμινή σημασία. Η ΑΕΚ Betsson απέναντι στον Πανιώνιο έδειξε θετική σημάδια για ακόμα μια φορά. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν είχε ρυθμό, στο δεύτερο δεκάλεπτο και μέχρι το 14' αντιμετώπισε προβλήματα, όμως από το 15' και μετά ανέβασε την απόδοσή της.

Η συνολική εικόνα είναι αυτή που μένει στο τέλος της μέρας, σε ένα φιλικό που ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, αλλά και να εντάξει στο πλάνο για πρώτη φορά τον Χάντερ Χέιλ. Κάτι που έχει τη δική του σημασία ενόψει της συνέχειας.

Το δείγμα δεν ήταν επαρκές, δεδομένου του γεγονότος πως υπήρξαν (σημαντικές) απουσίες. Από τη μία ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, από την άλλη ο βασικός σέντερ που ακόμα δεν έχει αποκτηθεί. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και με τις απουσίες αυτές η Ένωση κατάφερε να δείξει καλό πρόσωπο, διάθεση και ενέργεια στο παρκέ. Και παρά το ξέσπασμα του Κένταλ Σμιθ στο φινάλε δεν λύγισε.

Για την εικόνα του Πανιωνίου ουδείς είχε αμφιβολία εντός των τειχών. «Ο Πανιώνιος έχει πολύ καλή ομάδα. Μου άρεσε αυτό που είδα από εκείνους, θα είναι τρομερά δυνατός φέτος», ήταν μερικά από τα λόγια που έλεγε στους συνεργάτες του με το πέρας του αγώνα ο Ντράγκαν Σάκοτα, αναγνωρίζοντας τη δυναμική του αντιπάλου. Παράλληλα όμως αναγνώρισε και την εικόνα της ομάδας του.

Ο παίκτης που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν ο Πρέντις Χαμπ. Όχι (μόνο) για τους 21 πόντους που πέτυχε, αλλά για την ικανότητά του να επηρεάσει το παιχνίδι, καθώς και οι αποφάσεις του μέσα στην αναμέτρηση ήταν αυτές που ήθελε να δει ο Σάλε.

Μάλιστα ο Χαμπ «λαβώθηκε» καθώς κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ Betsson από το Περιστέρι τοποθετήθηκε πάγος στο αριστερό του πόδι. Λόγος ανησυχίας για την κατάστασή του δεν υπάρχει, με τον ίδιο να ετοιμάζεται για το τελευταίο φιλικό της Ένωσης πριν από τα επίσημα παιχνίδια, κόντρα στο Περιστέρι (22/09, 19:00).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!