Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο: «Μαζί παίζουμε καλύτερα» (pic)

Ο κόσμος της ΑΕΚ στο κλειστό των Λιοσίων

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο: «Μαζί παίζουμε καλύτερα» (pic)

Χρήστος Τσάλτας 15:40 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 14.08.2024

Οι φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν μαζικά το παρόν για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, στο κλειστό των Λιοσίων, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να ευχαριστεί άπαντες για την στήριξή τους.

Η ΑΕΚ δεν ήταν μόνη στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς οι φίλοι της ομάδας στάθηκαν στο πλευρό της από νωρίς και δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα στο κλειστό των Λιοσίων.

Πάνω από 5.000 φίλοι της ΑΕΚ δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα, έδωσαν ώθηση στους παίκτες του Ζοάν Πλάθα και στο τέλος πανηγύρισαν μαζί τους τη μεγάλη νίκη-ανατροπή με 90-70, που ήρθε έπειτα από ένα καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο.

Για την Ένωση η παρουσία του κόσμου ήταν καθοριστική κάτι που φάνηκε και με το πέρας του αγώνα. Η Ένωση ευχαρίστησε άπαντες για την στήριξή τους το βράδυ του Σαββάτου και τόνισε πως περιμένει ανάλογη στήριξη στη συνέχεια, καθώς η σεζόν θα προχωράει και θα μπαίνουμε στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν.

Στο μήνυμά της η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Εικόνες, που θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι. ΜΑΖΙ παίζουμε καλύτερα. MAZI πετύχαμε τα σπουδαία. Σας ευχαριστούμε για τη μαζική στήριξη και την «κιτρινόμαυρη» ατμόσφαιρα. Σας περιμένουμε στις επόμενες αναμετρήσεις. FORZA ΑΕΚΑΡΑ!!!»