Το γεμάτο πρόγραμμα του Γκόλντεν στην ΑΕΚ Betsson: Εξετάσεις και προπόνηση μέσα στη μέρα
i

©AEKBC

Το γεμάτο πρόγραμμα του Γκόλντεν στην ΑΕΚ Betsson: Εξετάσεις και προπόνηση μέσα στη μέρα

Χρήστος Τσάλτας 08:45 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 21.08.2024

Ο Γκραντ Γκόλντεν έφτασε στην Ελλάδα και τις επόμενες ώρες αναμένεται να μην πάρει ανάσα, έχοντας φορτωμένο πρόγραμμα.

Ένα από τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα υποδέχτηκε η ΑΕΚ Betsson. Ο Γκραντ Γκόλντεν έφτασε στην Ελλάδα για να ενισχύσει την Ένωση στη θέση 5 την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 26χρονος σέντερ προέρχεται από μια παραγωγική σεζόν με τη φανέλα της Κρεμόνα και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο την παρουσία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Για τον Γκόλντεν η μέρα αναμένεται να είναι γεμάτη από τις πρώτες ώρες του στην χώρα μας. Αυτό γιατί το πρόγραμμά του περιλαμβάνει εξετάσεις, ενώ εντός της ημέρας θα πατήσει παρκέ για πρώτη φορά στο Olympic Hall της Φυλής, όπου θα έχει την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες αλλά και το σταφ της Ένωσης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Έτσι θα προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα και θα μπει για τα.... καλά σε κλίμα ΑΕΚ.