Κάλεσμα της ΑΕΚ Betsson για την πρεμιέρα στο BCL: «Σας θέλουμε όλους δίπλα μας»

Ο κόσμος της ΑΕΚ στο κλειστό των Λιοσίων

Κάλεσμα της ΑΕΚ Betsson για την πρεμιέρα στο BCL: «Σας θέλουμε όλους δίπλα μας»

Χρήστος Τσάλτας 16:23 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 30.09.2024

Η ώρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν πλησιάζει για την ΑΕΚ Betsson, η οποία απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο ενόψει της «μάχης» με την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν.

Η ώρα για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ΑΕΚ Betsson έφτασε. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στην Sunel Arena και θέλει τη νίκη, ώστε να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Με το υπάρχον φορμάτ άλλωστε κάθε αγώνας είναι σημαντικός, γεγονός που γνωρίζουν πολύ καλά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό, κομβικής σημασίας για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα είναι η παρουσία του κόσμου, ως έκτος παίκτης της προσπάθειας. Η Ένωση απηύθυνε κάλεσμα, περίπου 24 ώρες πριν από την μεγάλη αναμέτρηση, τονίζοντας πως θέλει άπαντες στο πλευρό της, προκειμένου να πάρει ώθηση και να φτάσει στη μεγάλη νίκη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson αναφέρει:

Έφτασε η ώρα της ευρωπαϊκής πρεμιέρας για την περίοδο 2024-2025.

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει αύριο (Τρίτη, 01/10, 19:00) στη SUNEL Arena, για το BCL, την ισχυρή Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, η οποία τις επόμενες ημέρες διεκδικεί στο Ισραήλ τον πρώτο τίτλο στη χώρα της.

Οι παίκτες, ο Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα, η Διοίκηση και όλοι όσοι βρίσκονται στην Ομάδα μας, θεωρούν αυτονόητο, ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξη των οπαδών μας στην εφετινή περίοδο ώστε να κυνηγήσουμε εκ του ασφαλούς τους στόχους μας.

Όλοι μαζί κατακτήσαμε άλλωστε τα σπουδαία, όπως έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη, και μόνο μ’ αυτή την προϋπόθεση θα διεκδικήσουμε ξανά τα υψηλότερα.

Συνενωσίτες,

σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας.

Υ.Γ.: Η μαζική ανταπόκριση των οργανωμένων οπαδών μας σε ό,τι αφορά στα Εισιτήρια Διαρκείας, δυναμώνει την προσπάθεια όλων μας, μας ευχαριστεί και δημιουργεί ευλόγως προσδοκίες. Είθε αυτή η εξέλιξη ν’ αποτελέσει εφαλτήριο συσπείρωσης για ολόκληρο το οπαδικό κίνημα.

Για τη διαδικτυακή αγορά Εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV WALLET

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι από την νέα περίοδο (και) στο μπάσκετ, ισχύουν νέα μέτρα αναφορικά με την είσοδο στο γήπεδο.

Η είσοδος γίνεται πλέον μέσω ταυτοποίησης από το Gov.gr Wallet και όχι με τα παραδοσιακά καρτελάκια διαρκείας, ή εισιτήρια αγώνων.

Δείτε όλη τη διαδικασία που απαιτείται και πρέπει να ακολουθήσετε μετά την αγορά του εισιτηρίου, πατώντας ΕΔΩ

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!