Το γεμάτο καλοκαίρι του Φλιώνη στον δρόμο για επιστροφή

Δημήτρης Φλιώνης

Το γεμάτο καλοκαίρι του Φλιώνη στον δρόμο για επιστροφή

Χρήστος Τσάλτας 16:17 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 11.08.2024

Η περασμένη σεζόν ανήκει στο παρελθόν για τον Δημήτρη Φλιώνη, με τον αρχηγό της ΑΕΚ Betsson να δουλεύει ασταμάτητα για την επάνοδό του στη δράση.

Αν υπήρχε ένας παίκτης του οποίου η απουσία «πόνεσε» όσο καμία άλλη την ΑΕΚ Betsson της περασμένης σεζόν, αυτός ήταν ο Δημήτρης Φλιώνης. Ο εκρηκτικός γκαρντ της Ένωσης είχε σαν στόχο να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μέσα από μια γεμάτη σεζόν, όμως τα σχέδιά του ανατράπηκαν.

Το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο πήρε χρόνο συμμετοχής ήταν αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, στο κλειστό των Άνω Λιοσιων, στις 7 Ιανουαρίου του 2024. Έκτοτε έμεινε μόνιμα στα πιτς με πρόβλημα τραυματισμού στη μέση. Οι πόνοι δεν υποχωρούσαν σε κανένα σημείο της σεζόν, παρά τις εντατικές θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε, αλλά και στην προσπάθεια που έκανε για να αγωνιστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Με τη σεζόν να ολοκληρώνεται ο διεθνής άσος πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση, ώστε να «καθαρίσει» με το πρόβλημα και να τεθεί στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας για τη σεζόν 2024-25.

Ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε καλά καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Άλλωστε ο ίδιος δεν άφησε μέρα να πάει χαμένη, όπως συνηθίζει. Διότι καθημερινά και αφού ανάρρωσε από την επέμβαση, ακολούθησε πρόγραμμα με δύο προπονήσεις τη μέρα στο γυμναστήριο. Σταδιακά μάλιστα ανέβαζε στροφές, δείχνοντας μεγάλη διάθεση να πιέσει για να δει την κατάστασή του.

Καθημερινά ακολουθούσε το πρόγραμμά του, υπό την επίβλεψη προπονητή και πλέον βρίσκεται ξανά στο 100%. Πατάει και πάλι γερά στα πόδια του, ενώ τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε και στο κλειστό των Λιοσίων, για ατομική προπόνηση. Σε μια κίνηση που αποτύπωσε και τη διάθεσή του ώστε να ενισχύσει την ομάδα την σεζόν που έρχεται.

Είναι προφανές πως με έναν υγιή Φλιώνη η ΑΕΚ Betsson θα παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Πρόκειται άλλωστε για παίκτη που πέραν της ικανότητάς του στην άμυνα, μπορεί να δώσει λύσεις και στην επίθεση, αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού. Το κίνητρό του τη σεζόν που έρχεται είναι μεγάλο, έπειτα από τα προβλήματα της περασμένης σεζόν και η επάνοδός του μπορεί να αποτελέσει «μεταγραφή» για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, σε μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις και απαιτήσεις.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!