Ο Χέιλ, ο τραυματισμός και η αποκατάσταση με φόντο την προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson

Χάντερ Χέιλ

Ο Χέιλ, ο τραυματισμός και η αποκατάσταση με φόντο την προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 17:36 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson ανακοίνωσε τη μεγάλη μεταγραφή του Χάντερ Χέιλ για την ερχόμενη σεζόν, βάζοντας στη μηχανή της έναν παίκτη από το πάνω ράφι, ο οποίος έρχεται με τεράστιο κίνητρο στα Λιόσια.

Ήταν μια υπόθεση την οποία η ΑΕΚ Betsson δούλεψε πολύ καλά την τελευταία εβδομάδα και κάθε χειρισμός έφερε αποτέλεσμα. Ο Χάντερ Χέιλ, ένας από τους πιο περιζήτητους γκαρντ στην Ευρώπη, ο οποίος προερχόταν από μια καταπληκτική σεζόν στην Πάτρα, με τη φανέλα του Προμηθέα, δεν φεύγει από τη χώρα μας, καθώς η Ένωση τον έκανε δικό της.

Πρόκειται για μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού, καθώς έντυσε στα χρώματά της έναν παίκτη από το πάνω ράφι και σε εξαιρετική ηλικία (27 ετών). Ένα πακέτο εξαιρετικό, για μια μεταγραφή που ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Το καλοκαίρι για τον Χέιλ πάντως ήταν αρκετά περιπετειώδες. Διότι ναι μεν είχε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Ευρώπης, όμως ο μεγάλος στόχος του ήταν να βρει ένα two-way συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Μια επιθυμία που δεν γεννήθηκε ξαφνικά στο μυαλό του, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, στον Προμηθέα, τόνιζε πως ο στόχος του είναι να παίξει στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν καλά για εκείνον. Ένας τραυματισμός στο πόδι στα μέσα Ιουλίου τον πήγε πίσω όσον αφορά το κομμάτι αγωνιστικής παρουσίας. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν δοκίμασε στο Summer League τις δυνατότητές του, αν και το αρχικό πλάνο ήταν να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας.

Η αποκατάσταση κράτησε τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Οι άνθρωποι της Ένωσης ήταν ενήμεροι από την πρώτη στιγμή για τον τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στις επαφές που υπήρξαν ο παίκτης έδωσε διαβεβαιώσεις πως θα είναι στο 100% από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στη χώρα μας και πως ο τραυματισμός ανήκει στο παρελθόν.

Τη σεζόν που έρχεται άλλωστε ο Χέιλ μετακομίζει στην Ελλάδα με ένα ισχυρό κίνητρο να δείξει ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι του. Και μαζί να ανεβάσει και την Ένωση, αγωνιστικά, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!