Η ΑΕΚ Betsson κάνει την καλύτερη εκκίνηση από τότε που μετακόμισε στη Sunel Arena

ΑΕΚ Betsson

Η ΑΕΚ Betsson κάνει την καλύτερη εκκίνηση από τότε που μετακόμισε στη Sunel Arena

Χρήστος Τσάλτας 11:10 - 13.10.2024

H νίκη απέναντι στην Καρδίτσα είχε τη δική της σημασία για την ΑΕΚ Betsson, που έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 3-0, επίδοση που είναι η καλύτερη από το 2021 έως και σήμερα, χρονιά κατά την οποία μετακόμισε στη Sunel Arena.

Το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson στη Sunel Arena χρονολογείται στις 9 Οκτωβρίου του 2021. Ήταν η αναμέτρηση κόντρα στην Λάρισα, ένα παιχνίδι που βρήκε την Ένωση νικήτρια. Έκτοτε έχουν περάσει ήδη 3 χρόνια και οι κιτρινόμαυροι έχουν μπει στην τέταρτη σεζόν στο νέο τους «σπίτι».

Σε αυτό το διάστημα έχουν δώσει 61 εντός έδρας παιχνίδια έχοντας 37 νίκες και 24 ήττες συνολικά. Την σεζόν 2024-25 μετρούν ήδη 2-0 στο «σπίτι» τους, σε όλες τις διοργανώσεις, με την εκκίνηση της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να έχει τη σημασία της.

Η ΑΕΚ Betsson μετράει ρεκόρ 3-0 σε Ελλάδα και Ευρώπη στα πρώτα 3 παιχνίδια της σεζόν, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τη μέρα που μετακόμισε στο κλειστό της Φυλής, που πλέον ονομάζεται Sunel Arena.

Στην πρώτη σεζόν (2021-22) στο νέο της «σπίτι» η Ένωση στα 3 πρώτα παιχνίδια της είχε ρεκόρ 1-2, με το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν να είναι μια «βαριά» ήττα από τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ. Την επόμενη (2022-23) το ρεκόρ βελτιώθηκε σε 2-1, με το πρώτο επίσημο παιχνίδι να συνδυάζεται με ήττα, αυτή τη φορά από την Καρσίγιακα στην Σμύρνη.

Την σεζόν 2023-24 η Ένωση μέτρησε εκ νέου ρεκορ 1-2 στα 3 πρώτα παιχνίδια της, με την πρεμιέρα της να συνδυάζεται με εντός έδρας ήττα, από το Λαύριο για το πρωτάθλημα. Φέτος δεν επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, καθώς το ρεκόρ της ομάδας του Σάκοτα είναι 3-0, με το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν να είναι η νίκη κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν με 80-71.

Ακόμα μιq απόδειξη πως φέτος η ΑΕΚ Betsson έχει προσεγγίσει τη σεζόν -με το καλημέρα- με την πρέπουσα σοβαρότητα, βγάζοντας θετικά στοιχεία στο παρκέ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!