Το «καυτό» καλοκαίρι της ΑΕΚ Betsson και οι κινήσεις Αγγελόπουλου

Μάκης Αγγελόπουλος

Το «καυτό» καλοκαίρι της ΑΕΚ Betsson και οι κινήσεις Αγγελόπουλου

Χρήστος Τσάλτας 12:23 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 30.05.2024

Εν αναμονή της μεγάλης συνέντευξης του Μάκη Αγγελόπουλου, που αναμένεται να δώσει πολλές απαντήσεις, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson «τρέχει» μια σειρά από θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα.

Η διαδικασία κατά την οποία η ΑΕΚ Betsson κοιτάζει την επόμενη μέρα της δεν ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, αλλά είναι ένα θέμα το οποίο «τρέχει» πριν καλά καλά κλείσει η σεζόν 2023-24. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και αυτό πείσμωσε τον Μάκη Αγγελόπουλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΑΕΚ Betsson αναμένεται να αλλάξει πολύ σε σχέση με όσα ξέραμε. Στο προσωπικό της ΚΑΕ αναμένεται να γίνουν πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, καθώς έχουν αποχωρήσει πολλά άτομα με το πέρας της σεζόν που έκλεισε. Την ίδια ώρα όμως που ο Μάκης Αγγελόπουλος πραγματοποιεί μπαράζ συναντήσεων.

Μετακομίζει στην Άπω Ανατολή ο Αγραβάνης: Συμφώνησε με ομάδα της Κίνας!
REST OF THE WORLD

10:56 - 30.05.2024

Μετακομίζει στην Άπω Ανατολή ο Αγραβάνης: Συμφώνησε με ομάδα της Κίνας!

Την τρίτη του θητεία στο εξωτερικό ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος φέτος εμφανίστηκε με την ΑΕΚ, έχει αγωνιστεί στην Ιταλία, την Ισπανία και τώρα πάει στην Κίνα για να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία της ασιατικής λίγκας.

Το βασικό θέμα σε αυτές τις συναντήσεις είναι το πώς η ΑΕΚ Betsson θα μπορέσει να είναι δυνατή την επόμενη σεζόν, στο κομμάτι των χορηγιών, αλλά και της αξιοποίησης των χώρων γύρω από το κλειστό των Λιοσίων. Κάτι που αποτελεί στόχο του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ από την πρώτη μέρα που η ομάδα «μπήκε» στο νέο της σπίτι. Τώρα όμως μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην υλοποίηση αυτού του πλάνου.

Το κλειστό των Λιοσίων, αλλά πέριξ αυτού, αναμένεται να αλλάξουν μορφή προς το καλύτερο, κάτι που αναμένεται να συμβεί τους επόμενους μήνες. Όλο αυτό το διάστημα ο Μάκης Αγγελόπουλος πραγματοποιεί διαδοχικές συναντήσεις για σημαντικά χορηγικά θέματα, που θα αποφέρουν λεφτά στα ταμεία της ΚΑΕ. Δείγμα της διάθεσης του ισχυρού άνδρα της Ένωσης να αφήσει πίσω όσα έγιναν και να εστιάσει στην επόμενη μέρα, προκειμένου να βρεθεί η ομάδα στην καλύτερη δυνατή θέση, σε όλα τα επίπεδα.

Οι κινήσεις αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, την ίδια ώρα που και το θέμα του Ντράγκαν Σάκοτα παραμένει στην κορυφή της ατζέντας, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.