Η απογοήτευση της ήττας έγινε... πείσμα για 2Χ2 στην ΑΕΚ Betsson

Η απογοήτευση της ήττας έγινε... πείσμα για 2Χ2 στην ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 12:29 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson πάλεψε πολύ σκληρά απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως γνώρισε την ήττα, παρ' ότι είχε δικό της το τελευταίο σουτ, με την απογοήτευση να δίνει αμέσως τη θέση της στην επόμενη μέρα.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν έξ αρχής ένας αγώνας με υψηλή απαίτηση και βαθμό δυσκολίας για την ΑΕΚ Betsson, που κόντρα στον Ολυμπιακό είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία και για 39 λεπτά διεκδίκησε τη νίκη στο ΣΕΦ. Κάτι που έκανε και στο ΟΑΚΑ. Αυτή τη φορά όχι για 39 λεπτά, αλλά ως το τέλος του αγώνα.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν αγκαλιά με μια πολύ σπουδαία νίκη, είχαν τις ευκαιρίες τους στο τέλος, με αποκορύφωμα το σουτ του Τσέισον Ραντλ από τις 45 μοίρες που δεν βρήκε τον στόχο. Ωστόσο έφυγαν από το ΟΑΚΑ με άδεια χέρια, με την ήττα από το «τριφύλλι» να φέρνει απογοήτευση.

Για την ακρίβεια, ο τρόπος που ήρθε, με την ΑΕΚ Betsson να έχει την ευκαιρία της στο τελευταίο σουτ ήταν αυτός που σκόρπισε απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας. Η οποία όμως γρήγορα ξεχάστηκε, μιας και η συνέχεια της σεζόν είναι άκρως απαιτητική.

Στον ορίζοντα υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια για την Ένωση, κόντρα σε Κινγκ Στσέτσιν (22/11) και ΠΑΟΚ (25/11) και το σύνθημα που δόθηκε για τα παιχνίδια αυτά ήταν ένα: να γίνει το 2Χ2 και να διατηρήσει η ομάδα τον πολύ καλό ρυθμό της.

Οι λόγοι που ο Μπαρτζώκας επιλέγει τον Μήτρου Λονγκ - Γιατί δεν στράφηκαν οι Πειραιώτες σε NBAer
EUROLEAGUE

12:19 - 21.11.2023

Οι λόγοι που ο Μπαρτζώκας επιλέγει τον Μήτρου Λονγκ - Γιατί δεν στράφηκαν οι Πειραιώτες σε NBAer

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Ναζ Μήτρου Λονγκ και το Sportal.gr εξηγεί τους λόγους που οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να επενδύσουν στον παίκτη που μέχρι στιγμής φοράει τα χρώματα της Ζάλγκιρις!

Η απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό μετατράπηκε σε πείσμα και αμέσως η Ένωση στρέφει το βλέμμα της στη συνέχεια. Κάτι που έλεγαμν και άνθρωποι της ομάδας στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ, θέλοντας να κρατήσουν τα θετικά στοιχεία του αγώνα. «Πάμε στο επόμενο παιχνίδι, δεν θα αφήσουμε την απογοήτευση αυτής της ήττας να μας ρίξει», ήταν η χαρακτηριστική φράση των ανθρώπων της ΑΕΚ, που πλέον απέναντι στην Κινγκ Στσέτσιν θέλουν να φτάσουν σε ακόμα μια νίκη, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου στο BCL.

Tags: