Το... αρχηγικό μήνυμα του Χατζηχρήστου για την ΑΕΚ Betsson: «Μόνο με διαρκείας θα την επαναφέρουμε» (vid)
i

© Intime

Το... αρχηγικό μήνυμα του Χατζηχρήστου για την ΑΕΚ Betsson: «Μόνο με διαρκείας θα την επαναφέρουμε» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 18:15 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 17.07.2024

Με ένα ιδιαίτερο και άκρως κιτρινόμαυρο μήνυμα ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, εμβληματικός αρχηγός της Ορίτζιναλ 21, κάλεσε άπαντες να στηρίξουν με αγορά εισιτηρίων διαρκείας της ομάδα μπάσκετ για τη νέα σεζόν.

Μήνυμα... διαρκείας, με τεράστιο συμβολισμό από τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, τον εμβληματικό αρχηγό της Ορίτζιναλ 21. Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson έχουν τεθεί στη διάθεση του κόσμου και με δικό του μήνυμα, μέσα από τα social media της Ένωσης, εξήγησε πόσο σημαντικό είναι για τον οργανισμό να σταθούν άπαντες δίπλα στη νέα προσπάθεια με αγορές καρτών.

Στο μήνυμά του ο Χατζηχρήστος ξεκαθαρίζει πως το μόνο που πρέπει να συγκινεί άπαντες είναι η αγάπη για την ΑΕΚ και πως η στήριξη είναι πάνω από πρόσωπα, μεταγραφές και άλλες κινήσεις, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το σύνθημα για το φετινό καλοκαίρι.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ Betsson για τη νέα σεζόν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:48 - 17.07.2024

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ Betsson για τη νέα σεζόν

Με το σλόγκαν «Συνεχίζουμε με όραμα», η ΑΕΚ Betsson έστειλε το μήνυμα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, την ώρα που τα εισιτήρια διαρκείας των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται στην αγορά.

Στο μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας, ο εμβληματικός αρχηγός της Ορίτζιναλ 21 ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αδέρφια μας Ενωσίτες, ακούτε την κίτρινη φωνή της Αθήνας, την πάλαι ποτέ καρδιά της Ορίτζιναλ 21. Τη φωνή της ΑΕΚ εδώ στην Αθήνα. Μόνο που τώρα την ακούτε από τα Άνω Λιόσια. Πάρα πολύ μακριά. Καταφέραμε μετά από 3 ώρες να φτάσουμε στα Άνω Λιόσια, ψάχνοντας να βρούμε ένα διαρκείας για το μπάσκετ. Ορίστε; Ναι ναι διαρκείας για το μπάσκετ. Σιγά σιγά είμαστε πάλι στην ίδια γραμμή, την ίδια επανεκκίνηση.

Να δώσουμε λίγο ζωή στη Βασίλισσα που κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο. Που μόνο με διαρκείας θα μπορέσουμε να την ξυπνήσουμε, να την επαναφέρουμε. Προετοιμαστείτε λοιπόν, θα ακολουθήσουν και άλλου τέτοιου είδους επαφές μήπως τυχόν και συνέλθουμε και ξυπνήσουμε και καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από πρόσωπα, μεταγραφές και άλλα τέτοια και από κινήσεις. Το μόνο πράγμα που πρέπει να μας συγκινεί είναι: το σήμα, το έμβλημα δηλαδή, τα χρώματα, η Ιστορία και η μεγάλη αξία της αγαπημένης μας ΑΕΚ».