Η ΑΕΚ Betsson προανήγγειλε την άφιξη του Χάντερ Χέιλ στην Ελλάδα

Χάντερ Χέιλ

Η ΑΕΚ Betsson προανήγγειλε την άφιξη του Χάντερ Χέιλ στην Ελλάδα

Χρήστος Τσάλτας 12:39 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 31.08.2024

Ο Χάντερ Χέιλ ετοιμάζεται για την άφιξή του στη χώρα μας, με την ΑΕΚ Betsson να προαναγγέλει την εξέλιξη αυτή με ένα μήνυμα.

Η ώρα για την άφιξη του Χάντερ Χέιλ στην Ελλάδα πλησιάζει. Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί την πιο ηχηρή μεταγραφή της ΑΕΚ Betsson αυτό το καλοκαίρι, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να κάνει υπέρβαση προκειμένου να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα και να δώσει στον Ντράγκαν Σάκοτα μια λύση από το πάνω ράφι ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας έμεινε στις ΗΠΑ, σε συνεννόηση με την ομάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποκατάστασης, έπειτα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο πόδι στα μέσα Ιουλίου.

Η αποθεραπεία του πήγε πολύ καλά και μάλιστα στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ένωσης πως δεν νιώθει πόνο και είναι ξανά σε θέση να προπονηθεί με ένταση και στο 100%. Κάτι που επί της ουσίας άναψε... πράσινο φως στην άφιξή του στην Ελλάδα, με τον παίκτη να φτάνει στη χώρα μας και να μπαίνει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό με τη νέα του ομάδα.

Για την Ένωση η μεταγραφή του Χάντερ Χέιλ αποτελεί μεγάλη υπόθεση, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ομάδων πολύ υψηλού επιπέδου. Οι χειρισμοί του Μάκη Αγγελόπουλου όμως έκαναν τον παίκτη να αποδεχτεί την πρόταση της Ένωσης και να μπει στη μηχανή της ομάδας για να ηγηθεί επιθετικά.

Δείτε το χαρακτηριστικό story της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson, που προανήγγειλε την άφιξη του Αμερικανού σκόρερ.

Μάλιστα η Ένωση αποκάλυψε και την ακριβή ώρα άφιξης του Αμερικανού γκαρντ, λίγη ώρα αργότερα, με την άφιξή του να υπολογίζεται στις 12.40 το μεσημέρι της Κυριακής.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!