Το μήνυμα του Πιλάβιου για την ΑΕΚ Betsson: «Ευχαριστημένος που συνεχίζω, να συμβάλλω τα μέγιστα»

Άλφης Πιλάβιος

Το μήνυμα του Πιλάβιου για την ΑΕΚ Betsson: «Ευχαριστημένος που συνεχίζω, να συμβάλλω τα μέγιστα»

Χρήστος Τσάλτας 15:44 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 14.08.2024

Ο Άλφης Πιλάβιος μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ Betsson για την ερχόμενη σεζόν και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει με κάθε τρόπο.

ΑΕΚ Betsson και Άλφης Πιλάβιος θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν -και με τη βούλα- τη συνεργασία τους, με τους κιτρινόμαυρους να κρατούν στις τάξεις τους έναν παίκτη του ελληνικού κορμού τους.

Ο 24χρονος άσος στο πρώτο του μήνυμα μετά την ανανέωση της συνεργασίας οτυ με τους κιτρινόμαυρους δήλωσε πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη αυτή, ενώ τόνισε πως είναι έτοιμος να συμβάλλει τα μέγιστα για την ομάδα, τον προπονητή και τον κόσμο της.

Το μήνυμα του 24χρονου άσου για την παραμονή του στην ΑΕΚ Betsson:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω στην ΑΕΚ. Είναι σημαντικό που δημιουργείται στην ομάδα ένας σταθερός κορμός Ελλήνων παικτών, που συνιστούν πάντα τη βάση για τα μελλοντικά. Θα προσπαθήσω να συμβάλλω τα μέγιστα για την ομάδα, τον προπονητή και τον κόσμο μας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!