Ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε αμέσως το μήνυμα στην ΑΕΚ Betsson για την επόμενη μέρα

Η ΑΕΚ Betsson στο ΟΑΚΑ

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε αμέσως το μήνυμα στην ΑΕΚ Betsson για την επόμενη μέρα

Χρήστος Τσάλτας 10:05 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 22.10.2024

Η εικόνα της ΑΕΚ Betsson απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ μακριά απ' όσα είχαν στο μυαλό τους στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να είναι εκείνος που έδειξε την επόμενη μέρα.

Ένα δεκάλεπτο άντεξε η ΑΕΚ Betsson ώστε να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο ανανεωμένο ΟΑΚΑ. Η Ένωση έπειτα από το πρώτο δεκάλεπτο «κατέρρευσε» και επέτρεψε στο τριφύλλι να επιβάλλει το παιχνίδι του και στις δύο πλευρές του παρκέ, χωρίς να χρειαστεί να πατήσει το γκάζι.

Το τελικό 94-74 ήταν αποτέλεσμα της χαλάρωσης των παικτών του Αταμάν στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά και του ξεσπάσματος των κιτρινόμαυρων που μάζεψαν τη διαφορά μέχρι και τους 13 πόντους (77-64) στα μέσα της τέταρτης περιόδου.

Η ΑΕΚ Betsson έχασε από τα... αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ και τώρα ΠΡΕΠΕΙ να αντιδράσει

Η ΑΕΚ Betsson έχασε από τα... αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ και τώρα ΠΡΕΠΕΙ να αντιδράσει

Ένα -σχεδόν- καλό δεκάλεπτο δεν είναι ποτέ αρκετό κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Η ΑΕΚ Betsson παραδόθηκε στον ρυθμό των πράσινων και τους έκανε ένα μεγάλο δώρο, τους «έφτιαξε» την ψυχολογία για τη συνέχεια. Γράφει ο Χρήστος Τσάλτας.

Η ήττα όμως έγραψε και δεν... ξεγράφει για τους κιτρινόμαυρους που πραγματοποίησαν άσχημη εμφάνιση σε γενικές γραμμές και δεν μπόρεσαν να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι σε μια top-level ομάδα της Euroleague. Η ενέργεια και η διάθεση ήταν σε χαμηλά επίπεδα, κάτι που φάνηκε και στο παρκέ.

Το παιχνίδι ωστόσο ανήκει στο παρελθόν και ο Ντράγκαν Σάκοτα φρόντισε να στείλει το... μήνυμα με το πέρας του αγώνα. Κατά την ομιλία του στα αποδυτήρια ο Σάλε φρόντισε να τονίσει πως αν και δεν του άρεσε η συνολική εικόνα, η αναμέτρηση μπορεί να αποτελέσει μάθημα για τη συνέχεια, ώστε άπαντες να βελτιωθούν.

«Δεν μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες του αγώνα κόντρα σε μια τέτοια ομάδα. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει μάθημα για τη συνέχεια για όλους. Πλέον κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας», είπε μεταξύ άλλων ο Σάλε στους παίκτες του, θέλοντας να τονώσει την ψυχολογία τους για τη συνέχεια, η οποία περιλαμβάνει δύο πολύ απαιτητικά ταξίδια, κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ρίγα, για πρωτάθλημα και BCL, αντίστοιχα.