Με το μυαλό στο Game 2 με Ολυμπιακό η ΑΕΚ Betsson

Με το μυαλό στο Game 2 με Ολυμπιακό η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 15:00 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 29.05.2024

Η ΑΕΚ Betsson στρέφει το βλέμμα της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (18/05, 17:15) στο κλειστό των Λιοσίων για τα playoffs.

Το φινάλε μιας άκρως επεισοδιακής σεζόν πλησιάζει για την AEK Betsson, που έχει μπροστά της έναν ακόμα αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι αυτό δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι και το τελευταίο της Ένωσης στη σεζόν, μιας και οι Πειραιώτες προηγούνται με 1-0 στη σειρά και θέλουν μία νίκη για να κλείσουν θέση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Η Ένωση έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ΣΕΦ, έπειτα από ένα πολύ έντονο διάστημα, με μεγάλη αγωνιστική απραξία και λίγες ομαδικές προπονήσεις. Κάτι που δεν μπορεί να παραγνωριστεί από κανέναν. Ο Ηλίας Ζούρος και οι παίκτες του έδειξαν στο Φάληρο θετικό πρόσωπο, όμως όταν άνοιξε ο ρυθμός από πλευράς Πειραιωτών δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν. Σε συνδυασμό με τις απουσίες στην φροντ λάιν τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ζόρικα.

Απρόοπτο στον Ολυμπιακό, εκτός προπόνησης ο Ουίλιαμς-Γκος
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:23 - 17.05.2024

Απρόοπτο στον Ολυμπιακό, εκτός προπόνησης ο Ουίλιαμς-Γκος

Χωρίς τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον Αμερικανό γκαρντ να ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές. Κανονικά στο πρόγραμμα ο Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ενόψει του Game 2 στο -άδειο λόγω τιμωρίας- κλειστό ων Λιοσίων, η Ένωση θέλει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί κα να «μείνει» στο παιχνίδι για παραπάνω από 25 καλά αγωνιστικά λεπτά. Αυτό είναι που θέλει και ο κόουτς Ζούρος, όπως τόνισε στους παίκτες του το τελευταίο 48ωρο κατά τις προπονήσεις της ομάδας.

Από εκεί και πέρα απρόοπτα δεν υπάρχουν, με τις απουσίες να είναι γνωστές (Φλιώνης, Χόλινς, Μόργκαν Τίλμαν εκτός δράσης) και την ΑΕΚ Betsson να έχει σαν στόχο να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο για να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις σε μια σεζόν πολύ μακριά από τα στάνταρ και τα «θέλω» όλων στα ενδότερα της ομάδας.