Το... ηχητικό μυστικό της ΑΕΚ Betsson που έφερε το διπλό στη Θεσσαλονίκη (vid)
i

© Intime

Το... ηχητικό μυστικό της ΑΕΚ Betsson που έφερε το διπλό στη Θεσσαλονίκη (vid)

Χρήστος Τσάλτας 16:41 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 06.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στη σεζόν, για το πρωτάθλημα, επικρατώντας του Άρη, με τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα να κάνουν προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα.

Κάθε ομάδα έδειξε τον δικό της τρόπο για να προετοιμάζει παιχνίδια με υψηλή απαίτηση σε όλα τα επίπεδα. Ένα τέτοιο παιχνίδι ήταν αυτό κόντρα στον Άρη για την ΑΕΚ Betsson, καθώς εξ αρχής ήταν στόχος η εκτός έδρας νίκη.

Αυτή ήρθε με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο στο οποίο οι κιτρινόμαυροι επιβλήθηκαν πλήρως στο παρκέ και στις δύο πλευρές, με το τελικό 59-70 να αποτυπώνει την υπεροχή της.

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι στο Sportal: «Φέτος θα έχουμε μια συναρπαστική σεζόν, διαφορετική από τις άλλες»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:22 - 06.10.2024

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι στο Sportal: «Φέτος θα έχουμε μια συναρπαστική σεζόν, διαφορετική από τις άλλες»

Στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL η ΑΕΚ Betsson μπήκε με το δεξί και ο ΡαϊΚουάν Γκρέι εξήγησε στο Sportal ποια ήταν η μεγαλύτερη αλλαγή στο δεύτερο μέρος, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα χρειάστηκε προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα, με το πνευματικό σκέλος να είναι σε πρώτο πλάνο. Άλλωστε ο Σακοτα ξέρει καλά τον βαθμό δυσκολίας του Αλεξάνδρειου και πόση δυναμική δίνει στην ομάδα του.

Για το λόγο αυτό στην προπόνηση της Παρασκευής στην Sunel Arena υπήρχαν ηχητικά εφέ. Πιο συγκεκριμένα στα μεγάφωνα του γηπέδου ακουγόταν συνθήματα των κίτρινων για να νιώσουν οι παίκτες κάτι από Nick Galis Hall πριν βρεθούν στη Θεσσαλονίκη. Αυτό έγινε για να προετοιμαστούν άπαντες για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργούσε ο κόσμος και για να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία σε δύσκολες συνθήκες.

Πρόκειται για μια ακόμα κίνηση του Ντράγκαν Σάκοτα που έδειξε πως δεν αφήνει καμία λεπτομέρεια στην τύχη, κάτι που συνέβαλε σε ακόμα μια νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν.

Δείτε το βίντεο: