Λίντο και Νάιτ «φορτσάρουν» για ντεμπούτο με τον Απόλλωνα Πάτρας

Μπράντον Νάιτ

Λίντο και Νάιτ «φορτσάρουν» για ντεμπούτο με τον Απόλλωνα Πάτρας

Χρήστος Τσάλτας 10:42 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 14.08.2024

H AEK υποδέχτηκε τους Ρίκι Λίντο και Μπράντον Νάιτ στην Ελλάδα, με τους δύο παίκτες να παίρνουν... γεύση από τη νέα τους ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να ετοιμάζονται για ντεμπούτο την ερχόμενη εβδομάδα, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Badket League. Αυτό μάλιστα θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Ένωσης για το 2024 και στόχος των παικτών του Ζοάν Πλάθα είναι να παλέψουν για τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικει μια θέση στο Final 4 της Euroleague.

Στην αναμέτρηση αυτή η Ένωση θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο, καθώς το κλειστό των Λιοσίων γεμίζει, μιας και ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει προς διάθεση στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Κάτι που σημαίνει πως στο ντέρμπι της αγωνιστικής οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα είναι μόνοι.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ ενίσχυσε το ρόστερ της με τις προσθήκες των Ρίκι Λίντο και Μπράντον Νάιτ. Οι δύο παίκτες έφτασαν τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας, με τον πρώτο μάλιστα να κάνει την πρώτη του προπόνηση, έστω και ατομική, προκειμένου να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό και να μάθει τους νέους συμπαίκτες του.

Αμφότεροι δεν θα αγωνιστούν στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Πλάθα δεν τους υπολογίζει για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Έτσι, το ντεμπούτο τόσο του Λίντο όσο και του Νάιτ αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα, απέναντι στον Απόλλωνα, στην Πάτρα. Έτσι οι δύο παίκτες θα έχουν μια «γεμάτη» εβδομάδα προπονήσεων, για να αφομοιώσουν τα νέα δεδομένα και να παρουσιαστούν έτοιμοι στη συνέχεια της σεζόν.