Η ΑΕΚ Betsson προσέχει για να... έχει τον Φλιώνη

Δημήτρης Φλιώνης

Η ΑΕΚ Betsson προσέχει για να... έχει τον Φλιώνη

Χρήστος Τσάλτας 13:13 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 20.08.2024

Ο Δημήτρης Φλιώνης άφησε πίσω το δύσκολο πρώτο μισό του 2024 και μπαίνει στη νέα σεζόν με ισχυρό κίνητρο να δείξει ποιος πραγματικά είναι.

Την σεζόν που πέρασε κάλλιστα θα ήθελε να την ξεχάσει ο Δημήτρης Φλιώνης. Ως αρχηγός της ΑΕΚ Betsson μπήκε με όνειρα και φιλοδοξίες, όπως και όλος ο οργανισμός, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά.

Ένας σοβαρός τραυματισμός στη μέση τον κράτησε εκτός δράσης από τις 7 Ιανουαρίου. Τότε ήταν το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε, απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι ενοχλήσεις υποχωρούσαν και επέστρεφαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με αποτέλεσμα ο Έλληνας γκαρντ να μην μπορεί να κάνει τις προπονήσεις που εκείνος ήθελε ώστε να είναι έτοιμος.

Αυτός ήταν και ο λόγος που στο τέλος της σεζόν πήρε την απόφαση να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να «καθαρίσει» μια και καλή από τις ενοχλήσεις. Η επέμβαση έγινε στο ξεκίνημα του καλοκαιριού και αυτό του επέτρεπε να έχει το επιθυμητό χρονικό περιθώριο ανάρρωσης, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για τη σεζόν 2024-25.

Για τον Φλιώνη η σεζόν που έρχεται είναι σημαντική, θέλοντας να αποδείξει πως ό,τι δεν τον... σκότωσε την περασμένη σεζόν, τον έκανε πιο ζωντανό και πιο δυνατό. Την ίδια ώρα όμως που ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η ομάδα είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν με την παρουσία του.

Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να προπονηθεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κατά τις πρώτες 10 μέρες, περίπου, της προετοιμασίας και εν συνεχεία θα ανεβάσει στροφές με την υπόλοιπη ομάδα. Άλλωστε υπάρχει το χρονικό περιθώριο προκειμένου και ο διεθνής άσος να είναι απόλυτα έτοιμος, με τον Σάκοτα να υπολογίζει πολύ στην παρουσία του την φετινή σεζόν.

Έτσι, στην Ένωση έχουν συγκεκριμένο πλάνο με τον αρχηγό της ομάδας, όπου σκοπός φέτος είναι να επιστρέψει και πάλι ενεργός και δυνατός, σε μια σεζόν που αναμένεται να είναι άκρως απαιτητική για τους κιτρινόμαυρους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!