Περιστέρι και... τέλος τα φιλικά: Πώς θα πορευτεί η ΑΕΚ Betsson μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν

ΑΕΚ Betsson - Ντράγκαν Σάκοτα

Περιστέρι και... τέλος τα φιλικά: Πώς θα πορευτεί η ΑΕΚ Betsson μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν

Χρήστος Τσάλτας 14:01 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 22.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει το Περιστέρι (19:00) στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να εκμεταλλεύεται τις επόμενες μέρες έως την 1η Οκτώβρη για να δουλέχει στο γκρουπ.

Η τρέχουσα προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας φτάνει στο τέλος της σταδιακά. Το φιλικό κόντρα στο Περιστέρι, στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» θα είναι το τελευταίο για την Ένωση, βάσει και του προγράμματος που είχε κατακρτηθεί, με την Ένωση να αντιμετωπίζει μια ομάδα που θέτει σταθερά ψηλά τον πήχη.

Από την Δευτέρα (23/09) μέχρι και την επόμενη Τρίτη (01/10) θα υπάρχει ένα κενό 9 ημερών, καθώς η πρεμιέρα της Ένωσης θα γίνει απέναντι στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, στη Sunel Arena την πρώτη μέρα του Οκτωβρίου.

Ο Χάντερ Χέιλ στο Sportal: «Έχω αυτοπεποίθηση, ξέρω τι παίκτης είμαι - Θέλουμε γεμάτο γήπεδο με Μακάμπι Ραμάτ Γκαν»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:53 - 22.09.2024

Ο Χάντερ Χέιλ στο Sportal: «Έχω αυτοπεποίθηση, ξέρω τι παίκτης είμαι - Θέλουμε γεμάτο γήπεδο με Μακάμπι Ραμάτ Γκαν»

Η -άτυπη- πρεμιέρα του Χάντερ Χέιλ στα κιτρινόμαυρα πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι και ο χαρισματικός γκαρντ μίλησε στο Sportal για την κατάστασή του, το επίπεδο αυτοπεποίθησης στο οποίο βρίσκεται, αλλά και την σημασία της παρουσίας του κόσμου της ΑΕΚ Betsson στη σεζόν.

Ποιο είναι το πλάνο του Ντράγκαν Σάκοτα από εδώ και πέρα; Για την Ένωση δεν υπάρχει στον ορίζοντα άλλο φιλικό, καθώς και ο ίδιος ο «Σάλε» δεν θέλει να βάλει στο πρόγραμμα επιπλέον παιχνίδι. Τις επόμενες μέρες θέλει να τις εκμεταλλευτεί με δυνατές προπονήσεις, αλλά και με εσωτερικά διπλά, ώστε να παραμείνει το γκρουπ όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένο.

Συν τοις άλλοις, ο Χάντερ Χέιλ μπήκε τώρα σε αγωνιστικό ρυθμό και τις επόμενες μέρες αναμένεται να έχει «γεμάτο» πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του, ενώ προσεχώς θα τελειώσει και το θέμα του σέντερ. Έτσι, η Ένωση θέλει να εκμεταλλευτεί τις μέρες που έρχονται με προπονήσεις, οι οποίες αναμένεται να έχουν αρκετή ένταση, όπως συμβαίνει από την πρώτη μέρα προετοιμασίας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως την Πέμπτη (26/09) η ΑΕΚ Betsson θα παρουσιάσει τη νέα φανέλα της στην Sunel Arena, κατι που καθιστά το πρόγραμμα της εβδομάδας που έρχεται ήδη... γεμάτο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!