Μπαίνει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό με την ΑΕΚ Betsson ο Χέιλ

Μπαίνει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό με την ΑΕΚ Betsson ο Χέιλ

Χρήστος Τσάλτας 14:07 - 01.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχτηκε τον Χάντερ Χέιλ, ο οποίος με τη σειρά του αναμένεται ναμ ην χάσει καθόλου χρόνο, ώστε να μπει στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Στους ρυθμούς του Χάντερ Χέιλ κινείται η ΑΕΚ Betsson τις τελευταίες ώρες. Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε στη χώρα μας, με πτήση από τις ΗΠΑ και αναμένεται να αποτελέσει τον παίκτη που θα ηγηθεί της προσπάθειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η μεταγραφή του άλλωστε αποτέλεσε οικονομική υπέρβαση από τον Μάκη Αγγελόπουλο, που ήθελε να ενισχύσει το ρόστερ με έναν παίκτη πρώτης γραμμής.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ξανά στο 100% από αγωνιστικής πλευράς. Το προηγούμενο διάστημα έμεινε στις ΗΠΑ, ακολουθώντας πρόγραμμα αποκατάστασης για τον τραυματισμό που αποκόμισε κατά τη διάρκεια ενός workout, με τις εξετάσεις του στα τέλη Αυγούστου να δείχνουν πως πλέον η κατάστασή του είναι τέτοια ώστε να μπει σε ρυθμό προπονήσεων.

Αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα. Ο Χέιλ θα έχει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα την Δευτέρα (02/09) και παράλληλα την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του και τον Ντράγκαν Σάκοτα. Ο ίδιος άλλωστε είναι ανυπόμονος να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό και να προπονηθεί ενόψει της νέας σεζόν, βλέποντας την προοπτική της ΑΕΚ Betsson ως μια τεράστια πρόκληση.

Για το λόγο αυτό η Δευτέρα αναμένεται να είναι γεμάτη μέρα για τον ίδιο, με εξετάσεις και προπόνηση στο Olympic Hall της Φυλής. Άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στις ΗΠΑ, ο Χέιλ ήταν σε άμεση επικοινωνία με τους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι γνώριζαν τα πάντα για την κατάστασή του, αλλά και το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολούθησε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!