Το πρώτο... κιτρινόμαυρο μήνυμα του Γκραντ Γκόλντεν: «Έχω σπουδαία πλάνα για φέτος»

Φωτ. IMAGO

Το πρώτο... κιτρινόμαυρο μήνυμα του Γκραντ Γκόλντεν: «Έχω σπουδαία πλάνα για φέτος»

Χρήστος Τσάλτας 17:52 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 30.07.2024

Ο Γκραντ Γκόλντεν θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson την ερχόμενη σεζόν και έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως μέλος των κιτρινόμαυρων προς τον κόσμο της ομάδας.

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ Betsson για το φετινό καλοκαίρι είναι ο Γκραντ Γκόλντεν. Μετά τον Πρέντις Χαμπ, ο Αμερικανός σέντερ είναι το δεύτερο «χτύπημα» του καλοκαιριού για την Ένωση, η οποία γεμίζει το ρόστερ της ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Ο Γκραντ Γκόλντεν έχει μια καρδιά δυνατή που τον έκανε να αλλάξει την οπτική για τη ζωή
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:58 - 30.07.2024

Ο Γκραντ Γκόλντεν έχει μια καρδιά δυνατή που τον έκανε να αλλάξει την οπτική για τη ζωή

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου που αλλάζουν τα πάντα γύρω του. Έτσι και για τον Γκραντ Γκόλντεν την 17η Δεκεμβρίου του 2016 ήρθε μια τέτοια στιγμή, την οποία την κουβαλάει μαζί του ακόμα και σήμερα.

Ο 26χρονος σέντερ ετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο πλαίσιο αυτό έστειλε το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο ως παίκτης της Ένωσης. Σε αυτό αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει για τη σεζόν που έρχεται, ενώ ευχαρίστησε την διοίκηση και τον κόουτς Σάκοτα για την εμπιστοσύνη.

Το μήνυμα του Γκραντ Γκόλντεν στον κόσμο της ΑΕΚ Betsson αναφέρει:

«Τι κάνετε παιδιά. Γκραντ Γκόλντεν εδώ από το Ρίτσμοντ Βιρτζίνια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ευχαριστημένος που θα είμαι μέρος αυτού του γκρουπ Ευχαριστώ τον κόουτς και την διοίκηση, έχω σπουδαία πλάνα για φέτος και θα είναι τρομερή χρονιά. Τα λέμε στην Αθήνα σύντομα».