Ο Μπράις έστειλε μήνυμα: «Ενθουσιασμένος στην ΑΕΚ - Ο Σάκοτα πίστεψε σε μένα»

Ο Μπράις έστειλε μήνυμα: «Ενθουσιασμένος στην ΑΕΚ - Ο Σάκοτα πίστεψε σε μένα»

Χρήστος Τσάλτας 13:33 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 04.09.2024

Ο Σι Τζέι Μπράις θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson τη νέα σεζόν και έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης της Ένωσης, εστιάζοντας στην πίστη που έχει ο Ντράγκαν Σάκοτα στις δυνατότητές του.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Σι Τζέι Μπράις στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση έβαλε στη μηχανή της έναν παίκτη με τρομακτική έφεση στην επίθεση, καθώς σούταρε με 52% από την περιφέρεια την περασμένη σεζόν. Ο ίδιος μάλιστα έρχεται... αποφασισμένος να πετύχει με τους κιτρινόμαυρους.

Στην πρώτη του δήλωση ως παίκτης της ΑΕΚ Betsson, ο 27χρονος άσος δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ στάθηκε στην εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι Ντράγκαν Σάκοτα και Κώστας Κώτσης, ώστε να αγωνιστεί στην ομάδα και να δώσει λύσεις με την παρουσία του.

«Είμαι εκστασιασμένος, που έρχομαι στην Αθήνα για την ΑΕΚ. Ο προπονητής μας, ο κ. Σάκοτα, και ο G.M., ο κ. Κώτσης, έχουν μεγάλη εμπειρία και πιστεύω σ’ αυτούς, όπως ξέρω, ότι πιστεύουν και αυτοί σ’ εμένα. Ήταν ένα αξέχαστο καλοκαίρι και πρέπει να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου για τη στήριξη.

Ο ατζέντης μου, Μπέντζαμιν Στέβιτς, έκανε εξαιρετική δουλειά κάνοντας την καλύτερη δυνατή επιλογή για εμένα. Ανυπομονώ να παίξω σ’ ένα γήπεδο, που ελπίζω να γεμίζει και να κάνουμε ένα «σόου» μέσα στη σεζόν, με μεγάλη ενέργεια και υποστήριξη από τους οπαδούς μας», ήταν τα λόγια του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ που θα φοράει τη φανέλα της Ένωσης.