Η ΑΕΚ Betsson πάει πλήρης στο Βελιγράδι για μια πολύ δυνατή εβδομάδα

ΑΕΚ Betsson

Η ΑΕΚ Betsson πάει πλήρης στο Βελιγράδι για μια πολύ δυνατή εβδομάδα

Χρήστος Τσάλτας 16:56 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 06.09.2024

Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να είναι η πιο δυνατή της τρέχουσας προετοιμασίας της ΑΕΚ Betsson, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει την δυνατότητα για εξαγωγή συμπερασμάτων.

Το δείγμα μέχρι τώρα στην προετοιμασία δεν είναι επαρκές για την ΑΕΚ Betsson. Διότι τα φιλικά με Μεγαρίδα και Λαύριο σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δείξουν την κατεύθυνση αλλά και τη δυναμική του γκρουπ. Πιο πολύ έγιναν ώστε ο Ντράγκαν Σάκοτα να βάλει τους παίκτες του σε κατάσταση αγώνα.

Είναι προφανές άλλωστε πως η ΑΕΚ Betsson θέλει ακόμα δουλειά και... ενίσχυση. Στο φιλικό της Πέμπτης κόντρα στο Λαύριο δεν αγωνίστηκαν οι Φλιώνης, Χέιλ, αλλά και ο Μπράις, που έρχεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα, κάτι που επί της ουσίας στέρησε από τον «Σάλε» τρεις (τουλάχιστον) βασικές επιλογές στο ροτέισιον.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου στο Sportal: «Είμαι έτοιμος να δώσω πολλά περισσότερα στην ΑΕΚ φέτος!»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:09 - 06.09.2024

Ο Όμηρος Νετζήπογλου στο Sportal: «Είμαι έτοιμος να δώσω πολλά περισσότερα στην ΑΕΚ φέτος!»

Ο Όμηρος Νετζήπογλου μίλησε στο Sportal για το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ Betsson, στάθηκε στην παρουσία των Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Χάντερ Χέιλ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η Ένωση τώρα αφήνει τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας στην άκρη, διότι στον ορίζοντα υπάρχει μια πολύ γεμάτη και απαιτητική εβδομάδα. Αυτό γιατί οι κιτρινόμαυροι θα βρεθούν στο Βελιγράδι, 9 με 15 Σεπτεμβρίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 3 δυνατά φιλικά με FMP (10/09), Παρτίζαν (13/09) και Παρί (14/09), στα οποία ο Σάκοτα θα έχει την ευκαιρία να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του σε συνθήκες αγώνα με ομάδες υψηλού επιπέδου.

Στο Βελιγράδι ο «Σάλε» θα έχει όλους τους παίκτες του. Θα ταξιδέψει τόσο ο Φλιώνης, όσο και ο Χέιλ, αλλά και ο Μπράις, όπως και ο Τζέιντιν Πάρκερ. Ο πρώτος αναμένεται να μην αγωνιστεί σε κανένα από τα φιλικά, ώστε να είναι 100% έτοιμος για τα παιχνίδια στο Περιστέρι (21-22/09), ενώ οι άλλοι τρεις αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Η παρουσία των τεσσάρων παικτών έχει τη σημασία της και για λόγους χημείας του γκρουπ, προκειμένου άπαντες να έρθουν πιο κοντά την εβδομάδα που έρχεται και η ΑΕΚ Betsson να βάλει γερές βάσεις για την απαιτητική σεζόν που πλησιάζει.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!