Με μια... βαλίτσα στο χέρι η ΑΕΚ Betsson: Τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια και πάνω από 6.000 χιλιόμετρα σε 15 μέρες!

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι

Με μια... βαλίτσα στο χέρι η ΑΕΚ Betsson: Τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια και πάνω από 6.000 χιλιόμετρα σε 15 μέρες!

Χρήστος Τσάλτας 09:50 - 05.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson έμαθε το πρόγραμμά της μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, στο πρωτάθλημα, με τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει μετά τις 15 του μήνα, καθώς στο διάστημα αυτό περιλαμβάνονται τρία πολύ απαιτητικά ταξίδια.

Η σεζόν έχει ξεκινήσει για την ΑΕΚ Betsson, η οποία μπήκε με το δεξί και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL, απέναντι στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, στην Sunel Arena. Για την Ένωση το παιχνίδι αυτό ήταν εξόχως σημαντικό για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, με την εικόνα να είναι πολύ καλή σε αρκετά διαστήματα.

Η συνέχεια ωστόσο είναι άκρως απαιτητική, κάτι που έγινε γνωστό και από το πρόγραμμα που αποκαλύφθηκε από τον ΕΣΑΚΕ το απόγευμα της Παρασκευής. Διότι οι κιτρινόμαυροι έμαθαν το πρόγραμμά τους μέχρι την 4η αγωνιστική, η οποία είναι και η τελευταία του μήνα Οκτωβρίου.

Σάκοτα: «Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να φτάσουμε στο 100% - Υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα για νίκη»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:07 - 04.10.2024

Σάκοτα: «Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να φτάσουμε στο 100% - Υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα για νίκη»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Άρη και τόνισε πως η Ένωση χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να φτάσει στο 100% ετοιμότητας.

Στο διάστημα αυτό η Ένωση έχει να αντιμετωπίσει...

-Την Καρδίτσα εντός έδρας το επόμενο Σάββατο (12/10, 20:15)
-Τον Παναθηναϊκό AKTOR εκτός έδρας στις 21 Οκτωβρίου
-Τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας στις 26 Οκτωβρίου.

Σε αυτά τα παιχνίδια προσθέστε και τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων του BCL κόντρα σε Βόννη (15/10) και Ρίγα (29/10), για να έχετε ξεκάθαρη εικόνα από τον μήνα που έχει να διανύσει η Ένωση.

Τι έδειξε το πρόγραμμα; Πως από τις 15 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του μήνα η Ένωση θα είναι στο δρόμο. Στο διάστημα αυτό έχει τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το BCL. Στο πρόγραμμα αυτό υπάρχουν τρία πολύ απαιτητικά και δύσκολα ταξίδια, σε Βόννη, Θεσσαλονίκη και Ρίγα, ενώ ενδιάμεσα η ΑΕΚ Betsson θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ελλάδας και κάτοχο της Euroleague, Παναθηναϊκό.

Βάζοντας στην εξίσωση και τις χιλιομετρικές αποστάσεις που έχει να διανύσει η Ένωση, στο διάστημα αυτό θα κάνει 6.054,4 χιλιόμετρα με αυτές τις τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Είναι ξεκάθαρο πως το πρόγραμμα είναι δύσκολο με το καλημέρα για την Ένωση και δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό σε καμία περίπτωση, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα να κλείσει τον μήνα με το καλύτερο δυνατό πρόσημο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!