Διάστρεμμα ο Κουζέλογλου και ανησυχία ενόψει Ρίγα (vid)

Διάστρεμμα ο Κουζέλογλου και ανησυχία ενόψει Ρίγα (vid)

Χρήστος Τσάλτας 17:35 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:45 - 26.10.2024

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ Betsson, καθώς ο Γιάννης Κουζέλογλου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και το βλέμμα είναι στραμμένο στο παιχνίδι με τη Ρίγα για το BCL.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε την ΑΕΚ Betsson στην Paok Sports Arena στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Από την αρχή της αναμέτρησης η Ένωση διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάντερ Χέιλ. Ο Αμερικανός γκαρντ προερχόταν από ένα πολύ άσχημο παιχνίδι με 2/8 σουτ κόντρα στον Παναθηναϊκό και απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν άργησε να πάρει τα ηνία επιθετικά. Στην πρώτη περίοδο η Ένωση μπήκε σε θέση οδηγού με 19-24, με τον Αμερικανό αρχισκόρερ να μετράει 11 πόντους στο διάστημα αυτό με 3/5 σουτ, εκ των οποίων τα 2 τρίποντα, δείχνοντας ορεξάτος και σε πολύ καλή κατάσταση πνευματικά.

Ωστόσο, ενώ όλα έδειχναν να λειτουργούν σωστά για τους «κιτρινόμαυρους», η ατυχία τους χτύπησε την... πόρτα. Συγκεκριμένα στο δεύτερο δεκάλεπτο με την ΑΕΚ Betsson να διατηρεί το προβάδισμά της, ο κόουτς Σάκοτα είδε τον Γιάννη Κουζέλογλου να χτυπά στο αριστερό του πόδι και να οδηγείται κατευθείαν προς τον πάγκο της ομάδας.

Όλο το ιατρικό τιμ έπεσε αμέσως πάνω στον Έλληνα διεθνή και διαπιστώθηκε πως υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι. Πλέον η ανησυχία των ανθρώπων της ΑΕΚ Betsson επικεντρώνεται στο αν ο 29χρονος φόργουορντ θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Ρίγα στις 29 Οκτωβρίου ενόψει του Basketball Champions League.