Η ΑΕΚ «τρέχει» το πλάνο της με προσθήκες στην ΚΑΕ

Μάκης Αγγελόπουλος

Η ΑΕΚ «τρέχει» το πλάνο της με προσθήκες στην ΚΑΕ

Χρήστος Τσάλτας 09:00 - 17.06.2024

Στην ΑΕΚ έχουν σηκώσει μανίκια για τα καλά ενόψει της νέας σεζόν, με την ΚΑΕ να ενισχύεται.

Στον οργανισμό της ΑΕΚ δεν είναι μόνο το ρόστερ που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, με την στελέχωσή του να φέρει την σφραγίδα του Ντράγκαν Σάκοτα. Είναι και άλλα θέματα τα οποία υπάρχουν στο πλάνο, με την ενίσχυση της ΚΑΕ σε σημαντικές θέσεις να είναι ένα εξ αυτών.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ανέλαβε τη θέση του head coach της ομάδας, ενώ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Sports Director της ΚΑΕ, επιλέγοντας εκείνος τον επόμενο προπονητή. Την ίδια ώρα η θέση του General Manager καλύφθηκε από έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια, αλλά και την μπασκετική καθημερινότητα. Ο Κώστας Κώτσης διαδέχτηκε τον Γιώργο Χήνα στη θέση αυτή, έχοντας και αυτός ξεκινήσει στα δικά του καθήκοντα.

Οι κινήσεις εντός ΑΕΚ όμως δεν θα σταματήσουν, καθώς σκοπός του Μάκη Αγγελόπουλου και των συνεργατών του είναι να υπάρξει ενίσχυση και στο δυναμικό της ΚΑΕ, με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο μπάσκετ. Κάτι που θα κάνει ακόμα πιο δυνατή την ομάδα σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Την ίδια ώρα το θέμα του ρόστερ παραμένει επί τάπητος, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να βρίσκεται σε διαδικασία εντοπισμού των βασικών στόχων της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του, όσον αφορά το χτίσιμο του ελληνικού κορμού, είναι ο Γιώργος Τσαλμπούρης, όπως ανέφερε το Sportal, ωστόσο υπάρχουν αρκετά ονόματα μέσα σε αυτή.

Στην Ένωση αναμένεται να «ξεσκαρτάρουν» τις λίστες προσεχώς, προκειμένου η ομάδα να ξεκαθαρίσει στην δομή που θα έχει το ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου στόχος θα είναι να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με την σεζόν που κλείνει και ήταν η πιο αποτυχημένη επί θητείας Μάκη Αγγελόπουλου.