«Βλέπει» Τσαντ Μπράουν η ΑΕΚ Betsson για την φροντ λάιν της
i

© Intime

«Βλέπει» Τσαντ Μπράουν η ΑΕΚ Betsson για την φροντ λάιν της

Χρήστος Τσάλτας 21:53 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:04 - 13.07.2024

Η ενίσχυση του ρόστερ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ Betsson και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η Ένωση έχει στη λίστα της το όνομα του Τσαντ Μπράουν, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας.

Η ΑΕΚ Betsson πατάει... γκάζι για τον σχεδιασμό και την τελική μορφή του ρόστερ της. Η Ένωση θέλει να παρουσιάσει ένα ρόστερ δυνατό σε όλα τα επίπεδα, με λύσεις που θα πληρούν όλα τα «θέλω» του Ντράγκαν Σάκοτα σε αγωνιστικό επίπεδο. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η περίπτωση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με τις δύο πλευρές να είναι στο τελικό στάδιο για το deal.

Από εκεί και πέρα, τα ανοιχτά θέματα της ομάδας είναι πολλά. Ο Τρέμοντ Ουότερς είναι ο βασικός στόχος για την θέση του πλέι μέικερ, την ώρα που και ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ αποτελεί βασική επιλογή για την περιφέρεια, ενώ στο... κάδρο υπάρχει και το όνομα του Λουκ Σίκμα.

Παρακολουθεί τον Λουκ Σίκμα η ΑΕΚ Betsson για τη νέα σεζον
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:21 - 13.07.2024

Παρακολουθεί τον Λουκ Σίκμα η ΑΕΚ Betsson για τη νέα σεζον

Μια περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ Betsson είναι αυτή του Λουκ Σίκμα, ο οποίος πέρασε από τον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα και οι εξελίξεις που θα κρίνουν το deal.

Για την φροντ λάιν της Ένωσης ο Σάκοτα θέλει και έναν παίκτη στη θέση 5 με αθλητικά προσόντα, που θα μπορεί να ανταποκριθεί στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη και να δώσει λύσεις κάθε φορά που πατάει παρκέ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal μια περίπτωση που βρίσκεται στην κιτρινόμαυρη λίστα είναι αυτή του Τσαντ Μπράουν, ο οποίος είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό.

Ο Μπράουν έχει φορέσει τη φανέλα του Χαριλάου Τρικούπη, του Περιστερίου και του Απόλλωνα Πάτρας, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν από τους παίκτες που... διασώθηκαν από το «ναυάγιο» των «μελανόλευκων», έχοντας 12,3 πόντους, 9,7 ριμπάουντ και 58,5% στα δίποντα σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος. Μάλιστα απέναντι στην Ένωση είχε 3 πολύ καλές εμφανίσεις, μετρώντας μάλιστα 2 νίκες.

Η ΑΕΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό όνομα που βρίσκεται στην λίστα για τη θέση του σέντερ, με τις εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο να έρχονται τις επόμενες μέρες.