Το ευχαριστώ του Δημάρχου Φυλής στην ΑΕΚ Betsson: «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα»

Το ευχαριστώ του Δημάρχου Φυλής στην ΑΕΚ Betsson: «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα»

Χρήστος Τσάλτας 16:36 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 19.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson τίμησε τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού, στο περιθώριο του μεγάλου φιλικού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, με τον ίδιο να εστιάζει στη σημασία τη παρουσίας της Ένωσης στην Sunel Arena.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson απέναντι στην Φενέρμπαχτσε είχε τα πάντα. Δράση, ωραίες στιγμές, αλλά και βραβεύσεις σε πρόσωπα που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στην ομάδα.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν και ένας άνθρωπος που βοήθησε τον Μάκη Αγγελόπουλο να υλοποιήσει το πλάνο του για την αξιοποίηση του κλειστού της Φυλής. Ο Δήμαρχος της πόλης, Χρήστος Παππούς, τιμήθηκε από την Ένωση.

Άλλωστε η σχέση του Δήμου με την ομάδα είναι σε πολύ καλά επίπεδα, κάτι που αποτυπώθηκε και στην πράξη για ακόμα μια φορά, απόδειξη της πολύ καλής επικοινωνίας του Μάκη Αγγελόπουλου με τον Χρήστο Παππού.

Ο δήμαρχος Φυλής στην τοποθέτησή του ανέφερε: «Ευχαριστώ για την τιμή. Όπως κατ’ επανάληψη έχω δηλώσει, η εγκατάσταση της ΚΑΕ ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια αποτελεί στρατηγική αναπτυξιακή επιλογή του Δήμου Φυλής κι ως εκ τούτου θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε, στο πλαίσιο πάντοτε, του ευ αγωνίζεσθαι και ενάντια στην κάθε μορφή βίας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!