«Αστακός» το κλειστό των Λιοσίων για το ΑΕΚ - Χάποελ Χολόν

«Αστακός» το κλειστό των Λιοσίων για το ΑΕΚ - Χάποελ Χολόν

Χρήστος Τσάλτας 19:06 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 13.08.2024

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Χάποελ Χολόν, στο κλειστό των Λιοσίων.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της στο φετινό BCL δίνει η ΑΕΚ. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Χάποελ Χολόν, στο κλειστό των Λιοσίων, για την 4η αγωνιστική της φάσης των 16 και θέλει μόνο τη νίκη, για να μείνει... ζωντανή στο κυνήγι της οκτάδας.

Ο βαθμός επικινδυνότητας του συγκεκριμένου αγώνα ήταν ιδιαιτέρως υψηλός από πλευράς BCL, κάτι που φάνηκε από την απόφαση να διεξαχθεί η αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών. Η διοργανώτρια αρχή πήρε αυτή την απόφαση ώστε να κυλήσουν τα πάντα ομαλά και να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά την άφιξη των Ισραηλινών στη χώρα μας.

Από τις πρώτες στιγμές άλλωστε που η Χάποελ Χολόν βρέθηκε στην Ελλάδα η προσοχή ήταν έντονη. Είναι χαρακτηριστικό πως η αποστολή της ομάδας βγήκε από ξεχωριστό διάδρομο αφίξεων και με συνοδεία αστυνομίας, λόγω και της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, με τον πόλεμο ο οποίος μαίνεται.

Κατά την παρουσία της ομάδας του Αμίτ Σερφ στην Ελλάδα αλλά και ενόψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής τα μέτρα ασφαλείας στο κλειστό των Λιοσίων είναι δρακόντεια. Πέριξ του κλειστού υπάρχουν δύο διμοιρίες για παν ενδεχόμενο, ενώ οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί. Άλλωστε δικαίωμα εισόδου στο κλειστό έχουν μόνο διαπιστευμένοι του BCL, αλλά και οι δημοσιογράφοι που έστειλαν αίτημα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ με τη σειρά της, για να εναρμονιστεί με τα «θέλω» του BCL έκλεισε όλες τις πτυσσόμενες εξέδρες στο γήπεδο, για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.