Επιστροφή Χολ στη 12άδα της ΑΕΚ για τον «τελικό» με Χάποελ Χολόν

Επιστροφή Χολ στη 12άδα της ΑΕΚ για τον «τελικό» με Χάποελ Χολόν

Χρήστος Τσάλτας 19:27 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 13.08.2024

Ο Λάνγκστον Χολ ενισχύει και πάλι την ΑΕΚ, με τον Αμερικανό πλέι μέικερ να βρίσκεται στη σύνθεση της Ένωσης ενόψει του κομβικού αγώνα με την Χάποελ Χολόν.

Ώρα... BCL για την ΑΕΚ, που μετράει αντίστροφα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Χάποελ Χολόν. Ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος, εάν η ομάδα του Ηλία Ζούρου δεν θέλει να δει την ευρωπαϊκή πορεία της να ολοκληρώνεται άδοξα.

Η Ένωση έρχεται με... φόρα από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο PAOK Sports Arena και θέλει να συνεχίσει με την ίδια ενέργεια και διάθεση, διεκδικώντας ως το τέλος τις πιθανότητές της για πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL. Για το λόγο αυτό ο προπονητής της ομάδας θα έχει όλα τα διαθέσιμα όπλα στη φαρέτρα.

Ο Λάνγκστον Χολ επιστρέφει στη δράση, μετά το παιχνίδι κόντρα στην Μούρθια. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ δεν είναι στην επτάδα των ξένων του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως έχει δρομολογηθεί αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας και αναμένεται να επιστρέψει.

Εκτός δράσης βρίσκονται οι τραυματίες Τζάστιν Τίλμαν και Δημήτρης Φλιώνης, ενώ εκτός 12άδας έμεινε ο Άλφης Πιλάβιος, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η 12άδα της ΑΕΚ: Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, ΜακΡέι.