Με την σταθερή εξάδα ξένων η ΑΕΚ Betsson κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκτός ο Αλίν

ΑΕΚ Betsson

Με την σταθερή εξάδα ξένων η ΑΕΚ Betsson κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκτός ο Αλίν

Χρήστος Τσάλτας 13:50 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 21.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson μετράει αντίστροφα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τον Ναχίμ Αλίν να είναι -για ακόμα ένα παιχνίδι- ο ξένος που μένει εκτός εξάδας.

Crash test για την ΑΕΚ Betsson στην Stoiximan GBL με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η Ένωση θέλει να βγάλει αντίδραση για την ήττα από την Βόννη μεσοβδόμαδα και να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μια από τις πιο «γεμάτες» και ποιοτικές ομάδες της Ευρώπης.

Το έργο των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα θα είναι απαιτητικό, με τον Σάλε να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του για ακόμα μια φορά και τον Ναχίμ Αλίν να είναι ο παίκτης που μένει εκτός εξάδας ξένων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Χωρίς Γιουρτσεβέν ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ - Επιστρέφει ο Αντετοκούνμπο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:14 - 21.10.2024

Χωρίς Γιουρτσεβέν ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ - Επιστρέφει ο Αντετοκούνμπο

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν θα είναι ο παίκτης που θα μείνει εκτός εξάδας ξένων στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην ΑΕΚ Betsson, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να είναι έτοιμος για την επιστροφή του.

Ο rookie της Ένωσης δεν θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, καθώς επιλέχθηκε να μείνει εκτός, με τους κιτρινόμαυρους να παρατάσσονται για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι με την σταθερή εξάδα ξένων που έχουν στο ρόστερ τους. Επιπλέον η 12άδα αναμένεται να μην έχει αλλαγές σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα σε Άρη και Καρδίτσα, για τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Όπως στα παιχνίδια με Άρη και Καρδίτσα, λοιπόν, έτσι και σε αυτό κόντρα στους πράσινους η εξάδα των ξένων για την Ένωση αποτελείται από τους: ΡαϊΚουάν Γκρέι, Πρέντις Χαμπ, Σι Τζέι Μπράις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Γκραντ Γκόλντεν και Χάντερ Χέιλ.

Θυμίζουμε ότι από πλευράς Παναθηναϊκού, ο παίκτης που έμεινε εκτός 12άδας, ως έβδομος ξένος, είναι ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, κάτι που είχε συμβεί και στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη.