Με σύνθεση... ΣΕΦ στο Game 2 κόντρα στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ Betsson

Με σύνθεση... ΣΕΦ στο Game 2 κόντρα στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 16:12 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 29.05.2024

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, στο Game 2 της σειράς των playoffs, με τον Ηλία Ζούρο να έχει στη διάθεσή του την ίδια ομάδα που αντιμετώπισε τους Πειραιώτες στο πρώτο παιχνίδι του ΣΕΦ.

Σε ρυθμούς playoffs η ΑΕΚ Betsson, που λίγες μέρες μετά το Game 1 κόντρα στον Ολυμπιακό, ετοιμάζεται για τη δεύτερη «μάχη» των δύο ομάδων, αυτή τη φορά στο -άδειο λόγω τιμωρίας- κλειστό των Λιοσίων.

Η Ένωση θέλει να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στους Πειραιώτες που πλέον ετοιμάζονται για το Final 4 της Euroleague και η αναμέτρηση στα Λιόσια θα είναι η τελευταία πριν από το ταξίδι τους στο Βερολίνο για το μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης.

Η Ένωση θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, όπως έκανε και την περασμένη Τετάρτη στο Φάληρο, με την σύνθεσή της μάλιστα να είναι ίδια σε σχέση με το παιχνίδι του ΣΕΦ. Οι απουσίες που υπάρχουν είναι συγκεκριμένες (Φλιώνης και Χόλινς εκτός, με τους Τίλμαν και Μόργκαν να βρίσκονται στις ΗΠΑ) και τον Γιάννη Νικολάου, που είναι μέλος των τμημάτων υποδομής της ομάδας να συμπληρώνει την 12άδα για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Η 12άδα της ΑΕΚ Betsson: Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Πιλάβιος, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, Νάιτ, Κουζέλογλου, Νικολάου, ΜακΡέι.