Χωρίς τον Κουζμίνσκας η ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Πανιώνιο στο «Νίκος Φάσουρας»

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Χωρίς τον Κουζμίνσκας η ΑΕΚ Betsson κόντρα στην Πανιώνιο στο «Νίκος Φάσουρας»

Χρήστος Τσάλτας 17:26 - 21.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson μετράει αντίστροφα για τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας κόντρα σε Πανιώνιο (21/09) και Περιστέρι (22/09), με τον Ντράγκαν Σάκοτα να μην έχει στη διάθεσή του τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αυτό το Σαββατοκύριακo είναι σημαντικό για την ΑΕΚ Betsson, καθώς η Ένωση θα δώσει τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της. Η Ένωση παίρνει μέρος στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο και το Περιστέρι, αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα όμως τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ντράγκαν Σάκοτα, που θα μετρήσει σημαντικές απουσίες στα δύο τελευταία φιλικά της ομάδας του. Πέραν του σέντερ, που ακόμα δεν έχει αποκτηθεί και το θέμα του οποίου βρίσκεται στην τελική ευθεία, ο «Σάλε» δεν θα έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του.

Αυτό γιατί ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Πανιώνιο. Ο Λιθουανός φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση τις τελευταίες μέρες και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί και να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η κατάστασή του, προκειμένου να είναι έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν την 1η Οκτωβρίου, στην Sunel Arena.

Για το λόγο αυτό μάλιστα υπάρχει η σκέψη να μην αγωνιστεί ούτε και στο φιλικό της Κυριακής κόντρα στο Περιστέρι. Ο Σάκοτα άλλωστε δεν θέλει να διακινδυνεύσει την κατάστασή του σε καμία περίπτωση.

Από εκεί και πέρα, ο Χάντερ Χέιλ έχει ανεβάσει στροφές μεν για την επάνοδό του στη δράση και υπάρχει η πιθανότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!