Έκλεισε το deal: Ο Χάντερ Χέιλ στην ΑΕΚ Betsson!

Χάντερ Χέιλ

Έκλεισε το deal: Ο Χάντερ Χέιλ στην ΑΕΚ Betsson!

Χρήστος Τσάλτας 01:22 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 01:38 - 11.08.2024

Η μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ Betsson ολοκληρώθηκε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal o Χάντερ Χέιλ υπέγραψε στην Ένωση για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν αποφασισμένος να ρίξει βόμβα με την απόκτηση του Χάντερ Χέιλ, μια υπόθεση για την οποία έκανε τεράστιες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα και αυτές πλέον απέδωσαν καρπούς. Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Dubai BC για την απόκτησή του, αλλά και τις κρούσεις από άλλες ομάδες της Ευρώπης, ο χαρισματικός σκόρερ θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα τη νέα σεζόν, αποτελώντας το μεγάλο όπλο του Ντράγκαν Σάκοτα στην επίθεση.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο πρώην άσος του Προμηθέα έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του είχε στείλει η ΑΕΚ Betsson και πλέον λογίζεται ως παίκτης της Ένωσης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, σε μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο -αγωνιστικά- τους κιτρινόμαυρους και ισχυροποιεί την περιφερειακή γραμμή της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ Betsson ο ΡαϊΚουάν Γκρέι για την φροντ λάιν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:40 - 10.08.2024

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ Betsson ο ΡαϊΚουάν Γκρέι για την φροντ λάιν

Η ΑΕΚ Betsson θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η Ένωση έχει σε περίοπτη θέση την περίπτωση του ΡαϊΚουάν Γκρέι, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Η υπόθεση Χέιλ δεν ήταν απλή. Είχε πολλές δυσκολίες, απαιτήσεις, αλλά και παιχνίδι υπομονής από την Ένωση, ώστε να κάνει δικό της έναν «σεσημασμένο» σκόρερ των ευρωπαϊκών παρκέ. Η καταπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Προμηθέα, υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, έκαναν τον Αμερικανό γκαρντ έναν από τους πλέον περιζήτητους στην Ευρώπη.

Αυτό που αναζητούσε, στο 100% όμως, δεν το έβρισκε, καθώς δεν υπήρχε η πρόταση εκείνη που θα κάλυπτε όλα τα θέλω του. Μέχρι που εμφανίστηκε η Ένωση, η οποία χάρη στους χειρισμούς του Μάκη Αγγελόπουλου κατάφερε να πείσει τον Χέιλ να πει το «ναι» στην πρότασή της.

Η συμφωνία των δύο πλευρών βρισκόταν στο τελικό στάδιο, με την ΑΕΚ Betsson να στέλνει συμβόλαιο στον παίκτη. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είχε αποδεχτεί όλους τους όρους και είχε καλύψει όλα τα «θέλω» του παίκτη, σε όλα τα επίπεδα. Γεγονός που έπαιξε ρόλο στην υπόθεση. Και έτσι ο Χέιλ έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την Ένωση, για να γίνει ο παίκτης-σημείο αναφοράς στο επιθετικό κομμάτι. Λύνοντας έτσι τα χέρια του Ντράγκαν Σάκοτα με τον καλύτερο και πιο ποιοτικό τρόπο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!