Ζημιά με Μόργκαν στην ΑΕΚ: Εκτός για πάνω από ένα μήνα

Τζόρνταν Μόργκαν

Ζημιά με Μόργκαν στην ΑΕΚ: Εκτός για πάνω από ένα μήνα

Χρήστος Τσάλτας 13:06 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 13.08.2024

Τα προβλήματα δεν σταματούν για την ΑΕΚ, καθώς ο Τζόρνταν Μόργκαν τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα και τις επόμενες εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης.

Τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία την ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, με το 2024 να έχει μπει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Διότι δεν είναι μόνο οι 2 νίκες σε 13 αγώνες, σε Ελλάδα και Ευρώπη, που έχουν «βαρύνει» την ατμόσφαιρα, αλλά και τα προβλήματα που ταλανίζουν το ρόστερ.

Τελευταίο... θύμα της κακοδαιμονίας ο Τζόρνταν Μόργκαν. Ο Αμερικανός σέντερ της ΑΕΚ δέχτηκε εγκληματικό χτύπημα από τον Χάιμε Ετσενίκε, ο οποίος τον έριξε με λαβή... τζούντο στο παρκέ, κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου. Από το χτύπημα αυτό ο έμπειρος σέντερ αποκόμισε τραυματισμό.

Για την ακρίβεια, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα και ξεκίνησε ήδη πρόγραμμα αποθεραπείας. Έτσι, για τις επόμενες εβδομάδες θα τεθεί εκτός μάχης, με τον Ηλία Ζούρο να βλέπει έναν ακόμα σέντερ του να μένει εκτός δράσης.

Ήδη άλλωστε για την ΑΕΚ εκτός δράσης βρίσκονται ο Τζάστιν Τίλμαν και ο Δημήτρης Φλιώνης, με προβλήματα τραυματισμών, ενώ με την απουσία του Μόργκαν το κενό στην φροντ λάιν μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Για το λόγο αυτό άλλωστε, ο Μόργκαν ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ να λάβει μέτρα, με αφορμή το χτύπημα του Κολομβιανού σέντερ, ξεσπώντας, μέσω των social media. «ΕΣΑΚΕ, θέλω να ξέρω τι θα γίνει με αυτό. 20+ χρόνια παίζω μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ κάποιον τόσο σκόπιμα να προσπαθεί να τραυματίσει άλλον παίκτη. Τώρα θα είμαι εκτός για εβδομάδες σε μια κρίσιμη περίοδο της σεζόν. Δεν υπάρχει χώρος για αυτό σε κανένα άθλημα. Περιμένω να ληφθούν μέτρα!».