Απόλυτη αποθέωση για τους παίκτες της ΑΕΚ Betsson από τον κόσμο (vid)
i

© Intime

Απόλυτη αποθέωση για τους παίκτες της ΑΕΚ Betsson από τον κόσμο (vid)

Χρήστος Τσάλτας 22:32 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 12.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson κατάφερε μία επιβλητική νίκη κόντρα στην Καρδίτσα και ο κόσμος αποθέωσε τη «βασίλισσα» για το σπουδαίο ξεκίνημά της.

Με φόρα από τις δύο νίκες επί των Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και Άρη η ΑΕΚ Betsson ήταν καταιγιστική στην Sunel Arena. Η Ένωση υποδέχτηκε την Καρδίτσα και χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία έφτασε στη νίκη, κάνοντας το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι Θεσσαλοί υποχώρησαν στο 0-2.

Ο Πρέντις Χαμπ ήταν ορεξάτος με 22 πόντους και έδωσε τον τόνο στην ομάδα του, με τους Σι Τζέι Μπράις (21π) και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (15π) να ακολουθούν, για την Ένωση που ήταν επιβλητική σε όλο το 40λεπτο και ενθουσίασε τον κόσμο της. Στην αντίπερα όχθη, ο Ουότσον με 17 πόντους ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει τον ρου του αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπου η Ένωση επικράτησε άνετα, όσοι βρέθηκαν στην ανανεωμένη Sunel Arena αποθέωσαν τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες του για την υγεία που αποπνέει η ομάδα και τη σιγουριά που βγάζει στο παρκέ. Η μέρα έληξε με χαμόγελα για τους «κιτρινόμαυρους» που ολοκλήρωσαν ακόμη μία νίκη με το μέλλον να διαγράφεται πολύ ευοίωνο και τον κόσμο να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του. Μάλιστα, οι φίλαθλοι της Ένωσης έγιναν ο έκτος παίκτης από τα πρώτα λεπτά, με την ομάδα να νιώθει την παρουσία του από τα πρώτα λεπτά.