Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ Betsson για τη σεζόν 2024-25

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ Betsson για τη σεζόν 2024-25

Χρήστος Τσάλτας 16:53 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 26.09.2024

Νέα σεζόν, νέες εμφανίσεις. Η ΑΕΚ Betsson παρουσίασε τις τέσσερις νέες φανέλες της για τους αγώνες της σε Ελλάδα και Ευρώπη, με την ευχή όλων να είναι γούρικες.

Η νέα σεζόν φέρνει πολλές νέες φιλοδοξίες αλλά και άνεμο αλλαγής στην ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση ετοιμάζεται για ακόμα μια σεζόν γεμάτη μεγάλες στιγμές, αλλά και... μάχες. Για το λόγο αυτό θα έχει νέα... πανοπλία.

Στο πλαίσιο της συνέντευκξης Τύπου στη Sunel Arena, η Ένωση παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της. Για την ακρίβεια, πρόκειται για τέσσερις νέες φανέλες, δύο για το ελληνικό πρωυάθλημα, αλλά και δύο για τις υποχρεώσεις της στο BCL.

Η ΑΕΚ Betsson παρουσιάζει τη νέα φανέλα της και μετράει αντίστροφα για την επίσημη έναρξη της σεζόν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

08:34 - 26.09.2024

Η ΑΕΚ Betsson παρουσιάζει τη νέα φανέλα της και μετράει αντίστροφα για την επίσημη έναρξη της σεζόν

Η ώρα για τα αποκαλυπτήρια έφτασαν, καθώς η ΑΕΚ Betsson θα παρουσιάσει στο κοινό τη νέα φανέλα της, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον μεγάλο χορηγό της.

Η πρώτη παρουσίαση των νέων εμφανίσεων θα γίνει στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του BCL, κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (01/10) στο σπίτι της ομάδας, όπου και αναμένεται η παρουσία του κόσμου προκειμένου να αποτελέσει τον έκτο παίκτη σε αυτή την προσπάθεια.

Για τις ανάγκες της παρουσίαασης των νέων εμφανίσεων, που ήταν άκρως εντυπωσιακές, σε ρόλο... μοντέλων βρέθηκαν οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Χάντερ Χέιλ, Τάσος Καματερός, Δημήτρης Φλιώνης και Γιάννης Κουζέλογλου, οι οποίοι και παρουσίασαν στους παρευρισκομένους τις νέες εμφανίσεις.