H νέα ώρα άφιξης του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - Η ενημέρωση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» (pic)

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

H νέα ώρα άφιξης του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - Η ενημέρωση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» (pic)

Ηλίας Λαλιώτης 16:36 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 14.08.2024

Η πτήση με την οποία έρχεται ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να προσγειωθεί νωρίτερα από το αναμενόμενο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ημέρα Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι η Τρίτη (1/8) για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό!

Ο Ισπανός σούπερ σταρ, πήρε άδεια μιας μέρας από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ισπανίας (στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Μουντομπάσκετ) και θα βρεθεί στη χώρα μας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να φωτογραφηθεί στο ΟΑΚΑ, πριν επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η πτήση της Iberia από τη Μαδρίτη για την Αθήνα, με την οποία ταξιδεύει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, είχε ως προγραμματισμένη ώρα άφιξης τις 19:40. Ωστόσο, η ενημέρωση της επίσημης ιστοσελίδας του «Ελεύθεριος Βενιζέλος», αναφέρει πως η εκτιμώμενη ώρα προσγείωσης της πτήσης είναι στις 19:20

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, θα βγει από την Πύλη 7 του Cargo του αεροδρομίου (απέναντι από το Leroy Merlin) και όχι από την πύλη Β των αφίξεων, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης και της παρουσίας οπαδών του Τριφυλλιού, που θα θελήσουν να υποδεχθούν τον διεθνή άσο.