Αιχμηρή απάντηση Αγγελόπουλων σε Σλούκα: «Εκτός λογικής η δήλωση του, ο ίδιος απαξιώνει την ιστορία του και προκάλεσε τον κόσμο στους τελικούς»

Αιχμηρή απάντηση Αγγελόπουλων σε Σλούκα: «Εκτός λογικής η δήλωση του, ο ίδιος απαξιώνει την ιστορία του και προκάλεσε τον κόσμο στους τελικούς»

Ευτυχία Οικονομίδου 15:51 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 25.07.2024

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κλήθηκαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα, ειδικά μετά το τέλος του πρωταθλήματος και ανέφεραν, μεταξύ άλλων, πως «μάλλον βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν».

Εν μέσω της διαδικασίας παρουσίασης του Σάσα Βεζένκοφ και το ξεκίνημα της δεύτερης θητείας του στον Ολυμπιακό, η συνέντευξη Τύπου που είχαν προγραμματίσει οι «ερυθρόλευκοι» στο ΣΕΦ απέκτησαν... ετεροχρονισμένο χαρακτήρα και η ερώτηση δημοσιογράφου για τον Κώστα Σλούκα και την περσινή φυγή με προορισμό τον Παναθηναϊκό, αλλά και ό,τι σε επίπεδο δηλώσεων ακολούθησε, μετέφεραν την συζήτηση και την διαδικασία σε ένα άλλο... περιβάλλον. Περισσότερο συγκρουσιακό, παρά πανηγυρικό για τη μεταγραφή του Βούλγαρου σταρ.

Ο Βεζένκοφ λοιπόν, μπήκε για λίγο στην... άκρη και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θέλησαν να απαντήσουν, επικεντρώνοντας τις δηλώσεις τους πάνω σε αυτές που είχε κάνει ο Κώστας Σλούκας, ειδικά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος (από τον Παναθηναϊκό).

«Εμείς μιλάμε λίγο γενικά όπως ξέρετε. Ίσως είναι και από τα λάθη που γενικώς γράφονται και γίνονται», είπε για αρχή ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Όταν έχουμε να πούμε κάτι όμως, το λέμε», πρόσθεσε για να μπει στη συνέχεια στο... ζουμί.

Η συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό - Η τοποθέτηση των Αγγελόπουλων για Σλούκα, Γιαννακόπουλο, ΣΕΦ και ΟΑΚΑ (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

14:55 - 25.07.2024

Η συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό - Η τοποθέτηση των Αγγελόπουλων για Σλούκα, Γιαννακόπουλο, ΣΕΦ και ΟΑΚΑ (vid)

Η παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ σε συνέντευξη Τύπου από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι δηλώσεις του Βούλγαρου φόργουορντ και όλα όσα οι Αγγελόπουλοι για τη συμφωνία, τον Σλούκα και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Για το θέμα του Κώστα λοιπόν! Είναι ένας αθλητής που ο Ολυμπιακός του έδωσε τα πάντα. Τον πήραμε παιδάκι από τον Μαντουλίδη, τον στηρίξαμε, τον πιστέψαμε. Νομίζω η δήλωση που έκανε είναι τελείως εκτός λογικής, ίσως είχε μπερδευτεί ή πιεστεί από κάποιον», δήλωσε ο εκ των προέδρων, αναφερόμενος κυρίως στη δήλωση περί έλλειψη σεβασμού που επικαλέστηκε ο Σλούκας.

Επίσης, εξήγησε πως «αυτά που είπε είναι εκτός λογικής, σαν είναι σε ένα παράλληλο σύμπαν. Εμείς δεν έχουμε τοποθετηθεί ποτέ. Ούτε για το τι έγινε εκεί (σ.σ στο ραντεβού), ούτε μετά. Ο ίδιος ήρθε σε μια συνάντηση, καθυστερημένη ενδεχομένως με δική του υπαιτιότητα, μιλήσαμε τέσσερις σε καλό κλίμα, κατέβηκε κάτω, εκεί ήσασταν όλοι και τον περιμένατε. Σας είπε πως έγινε μια επικοιδομητική συζήτηση, μετά από 1-2 μέρες αποχώρησε, έκανε δήλωση πως ο σεβασμός από εμένα και τον Παναγιώτη δεν επιβλήθηκε, αλλά εμπνεύστηκε. Αυτή ήταν η δήλωση όταν έφυγε και από τότε δεν ξανασχοληθήκαμε μαζί του. Δεν έγινε καμία επαφή, ούτε δημόσια ούτε ιδιωτική. Δεν έγινε κάτι άλλο, τώρα πώς λέει ότι δεν είχε σεβασμό... δεν στέκουν, φαντάζομαι ήδη θα το έχει μετανιώσει».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο αδελφός του Παναγιώτης Αγγελόπουλος για να συνυπογράψει και να προσθέσει πως «ποτέ δεν απαξιώσαμε τον Σλούκα, ώστε να βγει να κάνει μια τέτοια δήλωση. Προσέφερε, είναι μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Ο ίδιος υποτιμάει τον εαυτό του με το να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Απαξιώνει τη δική του ιστορία, αυτό πρέπει να σκεφτεί. Εμείς ποτέ δεν κάναμε τοποθέτηση εναντίον του Σλούκα από τη στιγμή που έφυγε και μετά. Και σε όσα παιχνίδια ήρθε, δεν πιστεύω πως έγινε και κάτι το ιδιαίτερο. Ίσα ίσα, ο ίδιος έκανε προκλητικές κινήσεις προς τον κόσμο στους τελικούς. Ο Σλούκας είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, έκανε μια επαγγελματική επιλογή, από εκεί και πέρα οι δηλώσεις αυτές μόνο τον ίδιο υποτιμούν, την δική του προσπάθεια και ιστορία. Εμείς δεν έχουμε κάποιο άλλο σχόλιο».