Αγγελόπουλοι: «Από τότε που επιστρέψαμε οι τίτλοι είναι 8-1, επόμενος στόχος δεν είναι το ΣΕΦ αλλά το διπλό στη Φενέρ»
i

© Intime

Αγγελόπουλοι: «Από τότε που επιστρέψαμε οι τίτλοι είναι 8-1, επόμενος στόχος δεν είναι το ΣΕΦ αλλά το διπλό στη Φενέρ»

Νίκος Καλαμπάκας 00:01 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 30.09.2024

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στη σεζόν, αφού επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού AKTOR στο Super Cup με 86-85 και οι πρόεδροί του, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλοι έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας.

Στα ερυθρόλευκα βάφτηκε ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο μπάσκετ, αφού ο Ολυμπιακός επικράτησε με 86-85 επί του Παναθηναϊκού AKTOR.

Η νίκη αυτή άνοιξε την όρεξη της ομάδας του Πειραιά, ωστόσο όπως σημείωσαν οι πρόεδροί της, αυτή ήταν ακόμα η αρχή και ακόμα είναι νωρίς να μιλάνε για στόχους.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επισήμανε ότι άπαντες στο μεγάλο λιμάνι της χώρας είναι χαρούμενοι, αφού πέραν από το τρόπαιο, είναι και μια νίκη που χτίζει ψυχολογία.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε ότι από τη σεζόν που η ομάδα επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια, οι τίτλοι στις διοργανώσεις είναι 8-1 υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ οριοθετώντας τους στόχους και σε ερώτηση για το αν ο επόμενος είναι το ΣΕΦ, η απάντηση ήταν ότι επόμενος στόχος είναι να νικήσει η ομάδα στην Τουρκία τη Φενέρμπαχτσε, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα:

«Πρώτος τίτλος, είμαστε χαρούμενοι που τον πήραμε. Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε δυνατός, ήταν ένα δυνατό ματς και ένα καλό παιχνίδι που χτίζει ψυχολογία.

Ελειπαν οι δύο ψηλοί μας, ο Φαλ και ο Μιλουτίνοφ. Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη απόλυτα, όμως το κέρδος ήταν ο Πετρούσεφ που κατάλαβε ότι θα μείνει στον Ολυμπιακό και θα κάνει καριέρα εδώ».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε:

«Σήμερα κρίθηκε ο πρώτος τίτλος. Είναι σημαντικός για εμάς αφού στην Ελλάδα από όταν επιστρέψαμε στην Basket League οι τίτλοι είναι 8-1. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Θα έχουμε πολύ καλά παιχνίδια, το σημαντικό είναι να το απολαύσει ο κόσμος και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος».

Για την απόδοση του Σάσα Βεζένκοφ που αναδείχθηκε MVP:

«Όλη η ομάδα κέρδισε, ο προπονητής στήνει την ομάδα, ο Σάσα ήταν καθοριστικός αλλά όλη η ομάδα νίκησε».

Για το πόσο διαφορετικός θα είναι φέτος ο Ολυμπιακός:

«Οι αρχές της ομάδας είναι ίδιες, ήρθαν πολλοί παίκτες και η ομάδα μας αναμένεται να βελτιωθεί κι άλλο».

Για πιθανό τελικό με Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα:

«Δεν ξέρω αν θα γίνει, εμάς μας απασχολεί πρώτα να περάσουμε στην 8αδα και μετά στο Final Four, αλλά είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό. Η Ευρωλίγκα είναι δυνατή φέτος. Ξεκινάμε με το διπλό στη Φενέρ».

Για το αν ο επόμενος στόχος είναι το ΣΕΦ και η παραχώρησή του:

«Ο επόμενος στόχος είναι να κερδίσουμε τη Φενέρ στην Τουρκία».