Αγγελόπουλοι: «Πρίντεζης σημαίνει ψυχή και αντοχή στον χρόνο - Για να φοράς αυτή τη φανέλα, σημαίνει ότι είσαι ξεχωριστός»

Αγγελόπουλοι: «Πρίντεζης σημαίνει ψυχή και αντοχή στον χρόνο - Για να φοράς αυτή τη φανέλα, σημαίνει ότι είσαι ξεχωριστός»

Sportal newsroom 22:14 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 06.09.2024

Η βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη έκρυβε πολλές συγκινήσεις. Διαβάστε τι είπαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, για τον Θρύλο της ομάδας τους.

Μια βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο Πρίντεζη δεν θα μπορούσε παρά να κρύβει πολλές συγκινήσεις. Οι αναμνήσεις στο ΣΕΦ είναι πολλές, τα όσα έζησε ο πρώην διεθνής φόργουορντ αμέτρητα και απίστευτα και έτσι οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, στον πρόλογό τους, θυμήθηκαν τα κατορθώματα του, εκθειάζοντας τον χαρακτήρα του:

«Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε την προσφορά του Πρίντεζη στον Ολυμπιακό, τη δική μας ιστορία. Γιώργος Πρίντεζης σημαίνει ψυχή, αφοσίωση, σκληρή δουλειά και αντοχή στον χρόνο. Έκανε μια μεγάλη καριέρα, ζήσαμε τρομερές στιγμές, τρόπαια, δυσκολίες, περάσαμε πολλά μαζί. Σε όλα υπάρχει ένα τέλος, του εύχομαι τα καλύτερα, να μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό», είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του Ολυμπιακού. Εκείνο το καλάθι του Γιώργου ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς. Εγώ έκανα την περίφημη κούρσα γιατί δεν είχα καταλάβει τι γινόταν, ήμουν σε άλλη διάσταση. Τα άλλαξε όλα. Ήταν η μαγική στιγμή που άλλαξε η ιστορία του Ολυμπιακού και οι ζωές όλων μας. Δεν θα ξεχάσω το τρίποντο με την Μπαρτσελόνα το 2015, όλοι μαζί χοροπηδούσαμε. Μια άλλη μεγάλη στιγμή το 2016, ήταν η στιγμή που πήρε τη μπάλα ο Βασίλης, ήμασταν αγκαλιά με τον Γιώργο, λίγες μέρες πριν είχε χάσει τον πατέρα του. Γιώργο σ' ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».