Τι είχαν αναφέρει για το Καλλιμάρμαρο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στην παρουσίαση του Βεζένκοφ

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι

Τι είχαν αναφέρει για το Καλλιμάρμαρο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στην παρουσίαση του Βεζένκοφ

Sportal newsroom 09:40 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 24.09.2024

Ποια ήταν η αναφορά των αδερφών Αγγελόπουλων στο Καλλιμάρμαρο πριν από μερικούς μήνες που αφορούσε την παρουσία του Γιαννακόπουλου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μπόρεσε να βρεθεί στο ιστορικό event που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός AKTOR στο Καλλιμάρμαρο για να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, όπως ο ίδιος ενημέρωσε με επιστολή του την ίδια μέρα.

Στην επιστολή του μάλιστα με την οποία έκανε γνωστή την απουσία του, υπήρχε ένα υστερόγραφο το οποίο αναφερόταν στους αδερφούς Αγγελόπουλους και στη συνέντευξη Τύπου που είχαν παραχωρήσει στα τέλη Ιουλίου στην παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ, με τον Γιαννακόπουλο να αναφέρει πως οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού είχαν αναφερθεί στον ίδιο προσωπικά αλλά και στη βραδιά του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Η επιστολή του Ολυμπιακού για την παρουσία του Γιαννακόπουλου στο Καλλιμάρμαρο - «Θεωρούμε αυτονόητο πως θα τηρηθεί η νομιμότητα»
ΜΠΑΣΚΕΤ

00:14 - 24.09.2024

Η επιστολή του Ολυμπιακού για την παρουσία του Γιαννακόπουλου στο Καλλιμάρμαρο - «Θεωρούμε αυτονόητο πως θα τηρηθεί η νομιμότητα»

Η εκπομπή «11 αυτοί, 11 εμείς» του Open αποκάλυψε επιστολή του Ολυμπιακού στις αρμόδιες Αρχές για να τηρηθεί και στο Καλλιμάρμαρο ο περιοριστικός όρος παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννακόπουλος γράφει στην επιστολή: «Αναρωτιέμαι όλο και πιο επίμονα τελευταία σε τί αναφέρονταν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κατά τη συνέντευξη Τύπου η οποία υποτίθεται ότι ήταν για τον όντως εξαιρετικό Σάσα Βεζένκοφ, μα, ως συνήθως, κατέληξε να αφορά τα δύο αγαπημένα τους θέματα, τον Παναθηναϊκό κι εμένα προσωπικά (με ρητή αναφορά και στο αποψινό μνημόσυνο του πατέρα μου στο Καλλιμάρμαρο και την …απαγόρευσή μου να παραστώ σε αυτό), όταν με έμφαση δήλωναν: "Ξέρετε ότι σε κάποια πράγματα είμαστε αρκετά δυνατοί».

Τι ακριβώς όμως είχε ειπωθεί τότε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού συγκεκριμένα για το Καλλιμάρμαρο; Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε δεχτεί ερώτηση σχετικά με την τοξικότητα στο μπάσκετ και στην απάντησή του αναφέρθηκε στην τιμωρία που έχει επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μιλώντας και για το ότι δεν μπορεί να πάει σε κανένα γήπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως και στο Καλλιμάρμαρο.

Αναλυτικά τα όσα είχε πει ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Αυτά τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. Ευτυχώς έχουν επιβληθεί κάποιες ποινές: 14 μήνες απαγόρευση εισόδου στον κ. Γιαννακόπουλο και 300.000€ πρόστιμο. Αν κάποιος τιμωρηθεί και κάποιος μπαίνει με το «έτσι θέλω» στο γήπεδο κι ο αγώνας γίνεται. Από κάποια ανάρτησή του ίσως κάτι άλλο έχει γίνει, κάτι πιο σημαντικό και δεν τον αφήνουν να πάει πουθενά. Ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη, ούτε στο Καλλιμάρμαρο. Το να είναι δυνατός ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλό, για τον αθλητισμό. Δεν μπορούμε όμως να ξεφεύγουμε και να απειλούμε ανθρώπους. Αν ακολουθήσουμε εμείς αυτόν τον δρόμο, δεν θα έχουμε αθλητισμό στη χώρα».