Αγγελόπουλος στην παρουσίαση του Φουρνιέ: «Πήρε την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, που 12 χρόνια δεν είχε καμία σημαντική διάκριση»

Αγγελόπουλος στην παρουσίαση του Φουρνιέ: «Πήρε την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, που 12 χρόνια δεν είχε καμία σημαντική διάκριση»

Απόστολος Μαυράκης 18:22 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 05.09.2024

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Εβάν Φουρνιέ στο Ολυμπιακό, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν έλειψε να αναφερθεί στις προηγούμενες χρονιές του Παναθηναϊκού

Τις τελευταίες ώρες ο μπασκετικός Ολυμπιακός ζει σπουδαίες στιγμές, ένεκα της μεταγραφής του Εβάν Φουρνιέ. Χθες το βράδυ ο Γάλλος σούπερ-σταρ κατέφθασε στο «Ελευθέρος Βενιζέλος» υποδεχόμενος από χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού σε κλίμα απόλυτης αποθέωσης. Σήμερα, ο Φουρνιέ παρουσιάστηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και στην παρουσίασή του βρέθηκε και μίλησε ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών της ομάδας, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο ίδιος δήλωσε περήφανος για την προσθήκη ενός τόσο σημαντικού παίκτη και για το χτίσιμο της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, που την έχει φέρει τα τελευταία 3 συνεχόμενα χρόνια στο Final-Four της Euroleague. Πάνω σε αυτό, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν παρέλειψε να αναφέρει και την περσινή επιτυχία του Παναθηναϊκού σχολιάζοντας την ως εξής: «Δεν είναι μόνο οι τίτλοι. Με αφορμή ότι χάσαμε στον ημιτελικό με την Ρεάλ στο τρίτο σερί Final 4 που πήγαμε και πήρε τον τίτλο ο Παναθηναϊκός που 12 χρόνια δεν είχε κάποια σημαντική διάκριση. Ένας παίκτης 16 χρονών στο Παρίσι είδε κάτι και του έμεινε. Αυτό μας γεμίζει περηφάνια, τίποτε άλλο».

Ο Παναθηναϊκός την περσινή χρονιά σόκαρε την Ευρώπη, καθώς μετά από μια 12ετή αποχή του από το Final-Four της Ευρωλίγκας, κατάφερε να προκριθεί σε αυτό και να σηκώσει και το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού υπενθύμισε στους φίλους του Ολυμπιακού πως δεν είναι μόνο οι τίτλοι που μετρούν, αλλά και το όλο χτίσιμο ενός υγιούς κορμού με μακροπρόθεσμους στόχους.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει την σταθερά υψηλή του θέση του στο ευρωπαϊκό στερέωμα και μέσω αυτού να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο της Euroleague 13 χρόνια μετά. Οι φετινές καλοκαιρινές προσθήκες των ερυθρόλευκων ανεβάζουν τις προσδοκίες της ομάδας, για αυτό και οι Πειραιώτες θεωρούνται από τα βασικά φαβορί της φετινής χρονιάς.