Αποκάλυψη Sportal: Πρόταση από την Εθνική Ιράν στον Αγγέλου!
i

©InTime

Αποκάλυψη Sportal: Πρόταση από την Εθνική Ιράν στον Αγγέλου!

Γιάννης Πάλλας 17:52 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 19.07.2024

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει στα χέρια του πρόταση για να αναλάβει τα «ηνία» της Εθνικής ομάδας του Ιράν

Την πόρτα του Βαγγέλη Αγγέλου «χτύπησε» η Ομοσπονδία του Ιράν, προκειμένου να αναλάβει τα «ηνία» της Εθνικής ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal!

Ο έμπειρος τεχνικός δέχθηκε πρόταση από την διοίκηση της Ιρανικής Ομοσπονδίας, προκειμένου να αναλάβει τον ρόλο του εθνικού προπονητή και να ηγηθεί της προσπάθειας στις διοργανώσεις που ακολουθούν.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και εφόσον απαντήσει καταφατικά θα θέσει και το θέμα των συνεργατών του, καθώς εφόσον αναλάβει αυτή την αποστολή αναμένεται να επιλέξει και τους συνεργάτες του που θα βρεθούν στο πλάι του προκειμένου να δουλέψουν μαζί του.

Απ’ ότι φαίνεται στο επιτελείο θα βρεθεί εφόσον αποδεχθεί την πρόταση ο Χρήστος Μαρμαρινός και πιθανότατα ο Διονύσης Αγγέλου που διετέλεσε προπονητής του Ηρακλή στην Elite League.

Οι επαφές του Βαγγέλη Αγγέλου με τους αξιωματούχους του Ιράν συνεχίζονται και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα.

Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει ότι δεν είναι εύκολη η αποστολή, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν, ώστε να επιτύχει τον στόχο του.