Στην Ισλανδία ο Γιάννης Αγραβάνης για λογαριασμό της Τίνταστολ!
i

©InTime

Στην Ισλανδία ο Γιάννης Αγραβάνης για λογαριασμό της Τίνταστολ!

Γιάννης Πάλλας 16:28 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 21.08.2024

Μετά την Τσεχία και τη Σλάβια Πράγας, ο Γιάννης Αγραβάνης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισλανδία και την Τίνταστολ

Έπειτα από έναν χρόνο στην Πράγα όπου αγωνίστηκε στην Σλάβια ο Γιάννης Αγραβάνης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισλανδία και την Τίνταστολ!

Ο 25χρονος φόργουορντ μετά την παρουσία του την περσινή σεζόν στην Τσεχία ανακοινώθηκε επίσημα από την Τίνταστολ, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισλανδίας το 2023 και την περασμένη χρονιά έμεινε εκτός από τη φάση των προημιτελικών.

Με τη Σλάβια Πράγας ο Αγραβάνης είχε κατά μέσο όρο σε 19 συμμετοχές 12.8 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 1.9 κλεψίματα, σουτάροντας με 59% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα και 69% στις βολές.

Ο Γιάννης Αγραβάνης είναι έτοιμος για να βιώσει μια νέα εμπειρία σ΄ ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, όπου οι απαιτήσεις είναι αυξημένες.

Πάντως, ο 25χρονος άσος είναι έτοιμος και έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία σε κάθε αποστολή που του ανατίθεται.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!