Άγριο... κράξιμο του Κένιον Μάρτιν στον Λούκα Ντόντσιτς: «Δεν μαρκάρει ούτε τρίποδο κάμερας»

Λούκα Ντόντσιτς

i

FIBA

Άγριο... κράξιμο του Κένιον Μάρτιν στον Λούκα Ντόντσιτς: «Δεν μαρκάρει ούτε τρίποδο κάμερας»

Νίκος Καλαμπάκας 17:19 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 14.08.2024

Ο Κένιον Μάρτιν δεν συμφωνεί καθόλου με το γεγονός ότι το ESPN σε ψηφοφορία του για τον MVP του ΝΒΑ ο Ντόντσιτς είναι στην 4η θέση και δεν φοβάται να το πει...

Το ESPN κατέταξε τον Λούκα Ντόντσιτς στην 4η θέση των 100 κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή και ο Κένιον Μάρτιν εξέφρασε την αντίθεσή του, λέγοντας ότι ο Σλοβένος δεν μπορεί να μαρκάρει όυτε τρίποδο κάμερας...

Μεγάλη συζήτηση άνοιξε η λίστα του ESPN με τους 100 καλύτερους εν ενεργεία παίκτες του ΝΒΑ. Ο πρώην παίκτης της λίγκας, Κένιον Μάρτιν δεν είδε με καλό μάτι το γεγονός ότι στην 4η θέση φιγουράρει το όνομα του Λούκα Ντόντσιτς, με αποτέλεσμα να του τα... χώσει άσχημα, επισημαίνοντας ότι δεν είναι καν ο καλύτερος παίκτης των Ντάλας Μάβερικς:

«Καταρχάς δεν είναι καν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, τους Μάβερικς. Πώς γίνεται να μπαίνει και στην κουβέντα για τον MVP; Αν παίξει ένας εναντίον ενός με τον Καϊρί Ίρβινγκ μπορεί να μην ακουμπήσει καν τη μπάλα. Αν την πάρει πρώτος ο Καϊρί, ο Ντόντσιτς ούτε που θα την πιάσει. Ο Λούκα δεν μπορεί να μαρκάρει ούτε το τρίποδο της κάμερας», είπε αρχικά ο πρώην NBAer, ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε καλό παίκτη τον Σλοβένο, επισημαίνοντας όμως ότι ο σταρ του Ντάλας, είναι ο Ίρβινγκ:

O... μεγιστάνας ΛεΜπρόν Τζέιμς τη σεζόν 2023-24 θα εισπράξει 128 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 25% περισσότερα από πέρσι
NBA

14:33 - 21.10.2023

O... μεγιστάνας ΛεΜπρόν Τζέιμς τη σεζόν 2023-24 θα εισπράξει 128 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 25% περισσότερα από πέρσι

Αν αθροίσουμε τον ετήσιο μισθό του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Λέικερς, αλλά και τις χορηγίες του για τη σεζόν που αρχίζει, τότε το συνολικό ποσό που θα εισπράξει φθάνει τα 128 εκατομμύρια δολάρια. Εκτός από πλουσιότερος όλων, ο 38χρονος σούπερ σταρ φέτος θα βγάλει 25% περισσότερα χρήματα σε σχέση με την περασμένη σεζόν - Τρίτος στη λίστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεύτερος ο Στέφεν Κάρι.

«Είναι καλός παίκτης ο Λούκα; Είναι. Είναι καλός για την ομάδα του εάν και εφόσον βάλουμε κάτω τους αριθμούς. Οι αριθμοί ωστόσο είναι απλά αριθμοί. Θα βλέπω τον Καϊρί και θα λέω "δώστε την μπάλα στον 11"».