Αιχμηρό μήνυμα της ΑΕΚ: «Όλη η Ελλάδα σήμερα είδε, συγχαρητήρια στην ΚΕΔ»

ΜάκΛεμορ

Αιχμηρό μήνυμα της ΑΕΚ: «Όλη η Ελλάδα σήμερα είδε, συγχαρητήρια στην ΚΕΔ»

Χρήστος Τσάλτας 20:44 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια σε όσα διαδραματίστηκαν στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς την ΚΕΔ.

Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν δεικτική και απόλυτα ξεκάθαρη για όσα έλαβαν χώρα στο ΣΕΦ, το απόγευμα της Κυριακής, στο παιχνίδι της Ένωσης απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν... μέσα στο παιχνίδι για 38 λεπτά και... κάτι, όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη μεγάλη εμφάνισή τους με νίκη, καθώς ο Ολυμπιακός έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα με 79-71.

Στην Ένωση έχουν πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του Τεφτίκη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και για την Βάσω Τσαρούχα στο δεύτερο, αποφάσεις οι οποίες βρίσκονται στο προσκήνιο για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι ήταν έξαλλοι με όσα έγιναν στο φαληρικό στάδιο.

Με το πέρας της αναμέτρησης μάλιστα το ξεκάθαρο μήνυμα της ΑΕΚ έδινε... συγχαρητήρια στην ΚΕΔ, για τον ορισμό της διαιτητικής τριάδας, με τους ιθύνοντες την Ένωση να έχουν πολλά παράπονα κυρίως από την Τσαρούχα, κάτι που συμβαίνει σταθερά εδώ και αρκετά χρόνια.

Το μήνυμα της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρο για όσα έγιναν στο ΣΕΦ το απόγευμα της Κυριακής: «Όλη η Ελλάδα απόψε είδε... Συγχαρητήρια στην ΚΕΔ. «Και εις ανώτερα»!

Λίγο νωρίτερα, άλλωστε είχε προηγηθεί η αιχμηρή τοποθέτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για όσα διαδραματίστηκαν στο ΣΕΦ, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, με την «πράσινη» ΚΑΕ να κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, με τις... ευλογίες τις ΚΕΔ, ενώ και το «τριφύλλι» έφερε σε πρώτο πλάνο την Βάσω Τσαρούχα και τις αποφάσεις της στο παρκέ.

Η αντίδραση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην επίσημη τοποθέτηση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση, καλώντας τα Μέσα που δημοσιεύουν την θέση των «πράσινων» να έχουν εγγράφως τα όσα ανέφεραν και να μην τρέχουν να σβήνουν κείμενα. «Τα ΜΜΕ που δημοσιεύουν τη θέση του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στο παιχνίδι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, ελπίζουμε πως την έχουν εγγράφως και δεν θα τρέχουν να σβήνουν κείμενα», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση.

Tags: